4 x festivals om de winter door te komen

De zomer én het festivalseizoen zijn alweer een tijdje achter de rug, maar niet getreurd. Ook in de winter zijn er een paar hele toffe festivalletjes die je zeker niet wilt missen.

wintercircus 1

Wintercircus

Datum: Vanaf 25 november wekelijks op zondag
Locatie: Thuishaven
Website: www.thuishaven.nl
Genre: House & Techno
Line up: zie Facebook
Leuk om te weten: Van december tot en met maart kun je je weekend weer in stijl afsluiten bij het Thuishaven Wintercircus. De locatie, acts en ballonnen laten je voor een paar uur vergeten dat het buiten donker, grijs en koud is. Kaarten voor deze feestjes zijn vaak snel uitverkocht, dus wees er op tijd bij.

 

20172801_SneeuwbalFestival_timothy_067

Sneeuwbal Winterfestival

Datum: 27 januari 2018
Locatie: Utrecht
Website: www.sneeuwbalfestival.nl
Genre: House, Techno, Techhouse, Deephouse & House
Line up: Olivier Weiter, Alan Fitzpatrick, Reinier Zonneveld, Relativ & more. 
Leuk om te weten: Ook in Utrecht wordt de winter op feestelijke wijze gevierd met alweer de zesde editie van het Sneeuwbal Winterfesitval. In vijf verschillende verwarmde area’s wordt het koudste seizoen met een flinke korrel zout genomen. Op dit festival kan het niet gek genoeg: van keiharde techno tot denderende house en speciaal voor de echte winterliefhebbers is er Brätwurst en Glühwein. 

mystic garden

Mystic Winter Garden

Datum: 3 februari 2018
Locatie: Nog niet bekend
Website: www.mysticgardenfestival.nl
Genre: Genre: House, Techno en & Hiphop
Line up: Nog niet bekend
Leuk om te weten: Voor het eerst organiseert Mystic Garden, dat normaal gesproken elk jaar in de zomer plaatsvindt, een wintereditie. Er is nog niet veel bekend, maar zoals je van Mystic Garden kunt verwachten zal het in ieder geval sprookjesachtig zijn. Koud zul je het niet krijgen, want over het hele terrein vind je verwarmde tenten. 

zeezout

ZeeZout Winter Festival

Datum: 3 maart 2018
Locatie: Het Rijk van de Keizer
Website: www.zeezout.info
Genre: House & Techno
Line up: Phase Fatale, Dj Python, Mim Suleiman (live), Detroit Windle & more
Leuk om te weten: Wij zijn dol op intieme festivals en daar is ZeeZout Winter Festival er een van. Met vier stages en een maximale capaciteit van 1500 mensen heb je lekker overzicht en is de sfeer, naar onze mening, veel prettiger dan op massale events. De locatie, een landgoed dat in Amsterdam West verborgen ligt tussen de weilanden, is overigens ook erg top. Je moet er wel een eindje voor fietsen (of je pakt de bus) maar dat is het helemaal waard. Verder biedt ZeeZout, zoals elk jaar, plaats aan sterk Nederlands talent en opvallende internationale artiesten met een breed spectrum aan genres wat verder gaat dan alleen house & techno. ZeeZout is wat ons betreft het perfecte festival om de winter af te sluiten en het festivalseizoen mee te starten!

andere artikelen