WELKOM OP YOUR DAILY LIFE

Even voorstellen

Ik ben Anne, woon in Amsterdam maar ben het liefst zoveel mogelijk aan het reizen, backpacken, eten, koken, drinken festivalletjes bezoeken, verhalen maken en tips aan het verzamelen voor jou. Om je leven nóg makkelijker, gezelliger en leuker te maken. Al jarenlang vragen vrienden en familie mij om allerlei soorten tips over reizen, dingen om te doen tot waar je nou écht een keer gegeten moet hebben en zo kwam ik in 2016 op het idee om Your Daily Life te starten. 

Regelmatig wordt ik door pr-bureau’s uitgenodigd voor verschillende events, persreizen, nieuwe hotels en restaurants maar de meeste tips komen van eigen hand en daar zit soms nachtenlang researchwerk in. Dat betekent dat je op Your Daily Life zeker geen standaard tips hoeft te verwachten. 

Samenwerken

Your Daily Life staat open voor samenwerkingen, mits passend bij de site. Stuur een mailtje naar info@yourdailylife.nl en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Lees nog even verder als je me nog beter wilt leren kennen 

Drink het liefst water, groene thee en sauvignon blanc. 
Favoriete eten: kaasfondue, Franse kazen, oesters, Khao Soi, Ramen, alles met échte truffel, eendenborst, mosselen en ja, wat niet? Walgt van hutspot. 

Mijn Franse Bulldog #charliedeparlie is een echte influencer en dus heeft meneer zijn eigen hashtag. Deze hond is super fotogeniek en houdt van in bed liggen en wordt daarom regelmatig regelmatig uitgenodigd om diervriendelijke hotels te testen. 

Is dol op bourgondische citytrips met mijn moeder of vriendinnen, maar ga ook graag solo backpacken en wissel luxe en betaalbare hotels af met toffe hostels. 

Kan mezelf knettergek maken met urenlange reviews lezen over restaurants en hotels, maar kom zo wel op de meest bijzondere plekken. 

Lang geleden studeerde ik af aan de School voor Journalistiek en werk nu met heel veel plezier als freelance-verslaggever voor RTL Boulevard en het tijdschrift Beau Monde. Maar Your Daily Life is én blijft mijn grootste liefde. 

Contact opnemen?