Tip tijdens paasweekend: Awakenings @ Gashouder (Win kaarten!)

Het Paasweekend staat voor de deur en dat betekent hoogstwaarschijnlijk dat je vier dagen vrij bent. En hoe kan je die vrije tijd nou beter invullen dan met een goed feestje en lekkere rauwe techno ? Zoals de diehard-fans wel weten staat de Gashouder op het Westergasterrein in Amsterdam met Pasen elk jaar in het teken van Awakenings en ook dit jaar kun je weer drie dagen lang knallen op het populaire techno-festival dat bekend staat om haar dikke line-up, spectaculaire lasershows en vuurwerk (ja, ook in de Gashouder!). 

Awakenings trapt dit jaar niet op donderdag, maar op Goede Vrijdag om 22.00 uur af met 999999999 (live)Fatima Hajji, Fjaak (live), Kobosil en Sandrien. Mocht je daar niet genoeg aan hebben dan kun je naar huis om vier uurtjes te slapen en vervolgens op zaterdag vanaf 12.00 uur weer lekker door te dansen op Adam Beyer, Monika Kruse en Pan-Pot. Kaarten hiervoor zijn wel al lang en breed uitverkocht, maar als je gelukt heb scoor je er nog eentje via Ticketswap. 

Mocht je op zondag nog familie-verplichtingen hebben dan kun je die dag nog aanhaken bij de paasbrunch. De laatste avond van deze Easter-special start namelijk om 22.00 uur en je weet het; de laatste dag is vaak de beste! Met achter de knoppen onder anderen Dimi Angélis, Reinier Zonneveld (live) en Sam Paganini

Win kaarten voor Awakenings Easter Sunday

Klinkt als het perfecte feestweekend toch? En zoals je hierboven al kon lezen hoeft jou weekend niet alleen maar uit familieverplichtingen te bestaan. Your Daily Life geeft namelijk 2 x 2 kaarten weg voor de zondag-editie. 

Hoe je kans maakt? Like Your Daily Life & Awakenings op Facebook en Instagram (let op: dit wordt gecheckt!), tag jouw favoriete festivalmaatje onder onze winactie-post en vertel ons waarom jij Awakenings niet wilt missen. Op woendag 17 april maken we de winnaars bekend. 

* Klik hier voor de volledige line-up van de Easter-editie. 

andere artikelen