Je zaterdagavond invullen met een intiem diner, goede muziek en Italiaanse wijnen? Het kan bij House of Watt, dat op zaterdag 14 april een ontspannende avond organiseert waarbij alles om muziek, wijn en spijs draait. 

Trommel je beste vriend(in), je vader of moeder of je liefje dus op en schuif aan om van de kookkunsten van chef Felix Bekkers te genieten terwijl je ondertussen luistert naar de Amsterdamse band SPRINGTIJ. Deze band, bestaande uit Michiel Cremers, Jeroen de Haan en Simon van Arkel, zal na een aantal sucesvolle huiskamerconcerten, nu een avondvullend programma vol akoestische sets verzorgen.

house of watt 1

Wat er precies op het menu staat blijft nog wel even geheim, maar wij weten dat House of Watt-eigenaar Thomas Reekers er alles aan doet om jou volledig in de watten te leggen. Daarnaast krijg je bij binnenkomst een welkomst-cocktails en kun je verschillende Italiaanse wijnen van Italian Catch proeven. Zien we je daar?

WINNEN: In samenwerking met House of Watt geven wij een geheel verzorgd diner weg voor twee personen. Laat in onze Facebook– of Instagrampost weten met wie jij deze culinaire en muzikale avond graag wilt beleven en maak kans op een heerlijk avondje uit. 

* Kaarten kosten 38,50 euro per stuk en zijn hier te bestellen. 

Adres: James Wattstraat 73, Amsterdam
Website: www.houseofwatt.nl

Geef een reactie