Verlang jij ook nog regelmatig terug naar Bungalup? Dan hebben wij heel goed nieuws voor je! Op 24 februari vindt in het Sloterparkbad in Amsterdam de tweede editie van The Pool plaats en met dit feest probeert de organisatie (Girls love DJs, Showpony Productions en House of Sun, om de heimwee naar het succesvolle festival in Centerpars lichtelijk te temmen. Bij Bungalup stonden de poolparties namelijk bekend om hun legendarische karakter.  

16722516_1415158921867639_1497159057588473333_o

Jij weet nu dus in ieder geval waar je moet zijn de 24e! Kaarten voor dit exclusieve feestje zijn grotendeels via via te bemachtigen bij de speciaal aangestelde ambassadeurs en laat ik daar nou net eentje van zijn. Zoals jullie weten ben ik groot voorstander van het ons-kent-ons gevoel en door het feest deels besloten te houden creëer je al gauw zo'n sfeertje. 2×2 kaarten mag ik weggeven en ik ga je nu vertellen wat je hiervoor moet doen:

Stap 1: Like onze Facebook-pagina en Instagram-pagina
Stap 2: Laat op onze social media kanalen een reactie achter en tag iemand met wie jij naar deze poolparty wil. 

Op vrijdag 23 februari worden de winnaars bekend gemaakt. Speel je mee?

Line up: twee hele speciale Mystery Guests en verder is de line up een mix van verschillende dj's die bekend zijn uit de Amsterdamse clubscene. 

Meer info over het event vind je hier. 

Geef een reactie