Isis van der Wel, beter bekend als dj Isis, zit dit jaar 25 jaar in het vak en dat vierde ze de afgelopen maanden met een speciale tournee. Op zaterdag 25 november sluit ze deze af in de Amsterdamse nachtclub Radion en wij mogen 2 x 2 kaarten weggeven. 

Isis begon haar carrière op haar zeventiende in de nachtclub Roxy in Amsterdam. Haar talent bleef niet onopgemerkt en al snel reisde ze de hele wereld over. Ook in Nederland bleef ze actief als dj en draaide ze onder meer op festivals als Welcome To The Future Festival, Awakenings en Sensation White. 

De 42-jarige Amsterdamse, die wordt gezien als een van de eerste vrouwelijke pioniers in de elektronische muziek, zal een mix laten horen van wat ze in de laatste 25 jaar gedraaid heeft. In een interview met Het Parool vertelde ze eerder dat dit niet een bepaald genre is. “In de jaren 90 draaide ik veel house en techno, later wat breder, maar wel een mix van voornamelijk akoestisch met elektronische muziek.” 

Zaterdag 25 november zal Isis van 23.00 tot 5.00 uur achter de draaitafels staan. Wil jij bij dit event aanwezig zijn? Volg ons op Instagram, Facebook en vertel onder een van deze posts waarom jij deze kaartjes wilt winnen. 

De winnaar zullen we op zondag 19 november bekend maken. 

 

Geef een reactie