Paasweekendtip: Awakenings @ Gashouder (Win kaarten!)

Het Paasweekend staat voor de deur en dat betekent hoogstwaarschijnlijk dat je drie dagen vrij bent. Hoe kan je die nou beter invullen met een goed feestje en harde techno? Zoals ieder jaar staat de Gashouder op het Westergasterrein met Pasen in het teken van Awakenings en dat is voor het populaire techno-festival een goede reden om vier dagen lang feest te vieren. 

Awakenings trapt donderdagavond 29 maart af met Adam & Joseph Special, Luigi Madonna, Roberto Capuano, Adam Beyer en Joseph Capriati. Op vrijdag wordt Goede Vrijdag gevierd met Kobosil, Rohad, Chris Liebing, Ben Klock en Marcel Dettmann. 

Mocht je nog niet genoeg hebben gefeest, dan kun je zaterdag vanaf 22.00 uur terecht voor de Easter Special by Night, waarbij onder anderen Joris Voorn, Prunk en Pan-Pot achter de draaitafels staan. En voor de echte diehards, bij wie het na het paasontbijt nog steeds kriebelt, organiseert Awakenings een dagspecial waarbij je van 12.00 tot 00.00 uur kan losgaan op onder anderen Black Coffee, Monka Kruse, Sven Vath en Sam Paganini. 

Win kaarten voor de Awakenings Easter Special 

Klinkt als het perfecte feestweekend toch? En zoals je hierboven al kon lezen hoef je dit weekend niet alleen maar met je familie aan de paasbrunch te zitten. Your Daily Life geeft namelijk 2 x 2 gratis kaarten (ter waarde van 49,50 euro) weg voor de donderdag, zaterdag en zondag. 

Hoe je kans maakt? Like Your Daily Life & Awakenings op Facebook en laat onder onze Facebook-post weten op welke dag jij naar Awakenings wilt. Op woensdag 21 maart om 15.00 uur maken we alle winnaars bekend. 

* Meer weten over Awakenings en de line-up? Klik hier. 

andere artikelen