Win kaarten voor Surfana Festival in Bloemendaal (7 t/m 10 juni)

Het tweede weekend van juni vindt op camping de Lakens, dat wordt omgetoverd tot een lief en klein dorpje midden in de duinen in Bloemendaal, in een sportief, muzikaal en een super relaxed festival plaats. Surfana Festival, dat van 7 t/m 10 juni plaatsvindt, biedt ontspanning, rust en brengt je terug naar de natuur. Een heerlijke minivakantie in eigen land. 

Surfana Festival Pers8

Tijdens dit weekend kun je je uiteraard vermaken met golf-, wind- en kitesurfen, maar ook zijn er verschillende workshops yoga en meditatie, zoals yin yang, kundalini, afro, flow en vinyasa. Verder kun je er terecht voor skateboardlessen, sound healing, droombetekenissen, massages, proeverijen en (hoe leuk!) een workshop eten uit de natuur, een excursie door de duinen met Wies Teepe. Zij is een echte festival veteraan, een 60-jarige biologe, chef en natuurgids en kan je alles vertellen over eetbare planten. Klinkt toch helemaal fantastisch?

Surfana festival pers-2

Naast al deze clinics is er natuurlijk ook muziek, de bindende factor tijdens het festival. Uit alle hoeken van de wereld komen singer-songwriters, bandjes en dj's richting Bloemendaal. Zij zullen, volgens de organisatie, psychedelic summer sounds, reggae-carribean swing, flowing synths, soulful jazz en warme zuidelijke country & folk invloeden spelen.

In dit artikel vermelden we ook graag nog even dat Surfana Festival de intentie heeft om er een volledig Zero Waste Festival van te maken. Zo worden er borden van composteerbaar materiaal gebruikt, zijn er mobiele asbakjes zodat de peuken niet in de natuur terecht komen en werkt het festival met decor van volledig gerecycled hout. 

Winactie

Zoals je leest is Surfana Festival in Bloemendaal zeker een (of meerdere bezoekjes) waard. Ben je net als wij helemaal enthousiast geworden? Your Daily Life geeft 3×2 kaarten weg voor een festivaldag naar keuze en het enige wat je daarvoor moet doen is onze post op Facebook of Instagram liken, jouw leukste festivalmaatje taggen en ons laten weten welke dag je graag wilt komen. De winnaars worden op zondag 3 juni bekend gemaakt. 

* Meer informatie over Surfana Festival vind je via deze link
* Wil je niet een, maar meerdere dagen naar Surfana Festival? Weekendtickets zijn hier verkrijgbaar. 

andere artikelen