Win kaarten voor EdelWise Festival (27 juli) bij Thuishaven

Wie op vrijdag wel eens op een Edelwise feestje komt weet dat Edelwise garant staat voor een heerlijke, lange en gezellige avond. Ook dit jaar organiseren de mensen achter dit toffe concept weer een heus festival (vrijdag 27 juli) en dat betekent: een xxl editie van de leukste vrijmibo met dj's, bandjes, een silent disco, een XL beerpong, de kleinste rave ooit, heerlijke happen en drankjes en nog veel meer.

Bij Edelwise is er qua muziek voor ieder wat wils. De Edelwise dj's Aiscream, Joshua Walter en Leroy Ray draaien alles wat jij lekker vindt: van hitjes, disco, r&b tot eclectic. Verder kun je je moves laten zien in xxl silent disco, kun je je opgeven voor een silent dance battle of neem lekker relaxed plaats rond het kampvuur voor akoestische live sessies. Klinkt als een perfect begin van je weekend toch?

bingo edel

XXL Bingo, beerpong & silent disco

Feestgangers die bekend zijn met Edelwise weten dat de mega bingo een spectaculair onderdeel van de avond is dat je absoluut niet mag missen. Normaal gesproken is bingo spelen nogal een suffe bedoening, maar dat is hier dus alles behalve het geval. Wat er precies gaat gebeuren zullen we niet verklappen, maar dat je je ogen uit zult kijken is een ding wat zeker is. 

Eten kun je op EdelWise natuurlijk ook. Zo staat Edel-chefkok Jonathan Karpathios de hele avond achter de barbecue om voor jou de lekkerste kippetjes te grillen. Liever iets anders dan kip? Dan kun je terecht bij de Thuishaven Foodstand waar ze verschillende bites serveren. 

Win kaarten voor EdelWise Festival

Zoals je kunt lezen belooft EdelWise Festival weer een onvergetelijk feestje te worden en weet je wat het leuke is? Your Daily Life mag 2 kaarten weggeven! Het enige wat je daarvoor moet doen is onze post op Facebook of Instagram liken en jouw favoriete vrijmibo-maatje taggen. Op woensdag 25 juli maken we de winnaar bekend.

EdelWise Festival
Tijdstip: 17.00 – 03.00 uur
Locatie: Contactweg 68, Amsterdam (Thuishaven terrein)

Meer info over EdelWise Festival vind je in het Facebook-event
 

andere artikelen