Gek op electro-pop en dromerige vocalen? De Duitse producer, solo-artist en bandleider Jan Blomqvist terug met zijn twee de studio-album Disconected en zal zijn recenste werk live en integraal op vrijdagavond 29 maart in de Marktkantine in Amsterdam laten horen. 

Disconnected

Het album, waarop 13 tracks staan, gaat over hoe we steeds meer verbonden raken met social media en hoe het menselijk contact veranderd, aangezien een groot deel nu online gebeurt. Blomqvist onderzoekt wat het betekent als mensen in twee verschillende werelden leven: de echte en de virtuele. Hoe kruisen deze werelden elkaar? Wat gebeurt er wanneer een virtuele verbinding je het gevoel geeft verloren te zijn in het echte leven? En wat gebeurt er als het echte leven vervaagt en je alleen nog maar bezig bent met je leven mooi te maken met Instagram-filters? Al deze vragen komen terug in de muziek van Blomqvist, die na zijn debuut Remote Control, een meer volwassen en vooruitstrevend geluid neerzet. 

Win tickets

Your Daily Life geeft 2 x 2 kaarten weg. Lees op de socialkanalen van Your Daily Life hoe je kans maakt. De winnaar maken we op woensdag 20 maart bekend. 

Wat: Jan Blomqvist & Band
Wanneer: Vrijdag 29 maart van 20.00 tot 23.00 uur
Waar: de Marktkantine
Tickets: 20 euro per stuk
Meer info: Facebook-event

Geef een reactie