Lief zijn voor jezelf? Trakteer jezelf elke maand op een GOODIEBOX

In het kader van Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar, werden we uitgenodigd voor een F*ck Blue Monday ontbijtje bij Hotel Mercier in Amsterdam. Atlijd fijn om een goed en gezond ontbijt voorgeschoteld te krijgen, maar als verrassing stond ons nog veel meer lekkers te wachten.

Onze werkweken zijn te druk, we hebben een groot sociaal leven en we willen alles en iedereen tevreden houden en daarom vergeten we ons zelf wel eens. En om lekker in je vel te zitten is het heel belangrijk om af en toe tijd voor jezelf te nemen en jezelf te verwennen met een lange wandeling, een avondje Netflixen of fijne spulletjes voor je lichaam. Want wie wordt er nou niet blij van een gezonde huid?

goodiebox

Omdat 'me-time' heel belangrijk is werden we verrast met massages, we konden onze haren laten doen en we kregen een persoonlijke goodiebox met onze naam erop en met daarin allemaal fijne producten die je huid een kickstart geven en waardoor je een verzorgde en stralende huid krijgt. 

In de box zaten zes verschillende producten. De Naobay (15,95 euro) gebruik sindsdien elke ochtend. Het is een cleanser en bevat pure en voedende ingredienten als amandel-, olijf- en abrikozenolie. Heerlijk om de dag mee te beginnen en je huid voelt dus echt heel erg zacht aan. Ideaal voor mensen met een droge huid. 

Schermafbeelding 2019-01-23 om 16.49.07

Verder werd ik heel blij van de beautyblender (15,95 euro) die ik zelf nog niet had en de Magic Makeup Remover van Afterspa warmee je make-up als sneeuw voor de zon verdwijnt. Het proberen waard! 

Normaliter zou ik deze producten zelf niet kopen. Simpelweg omdat ik niet weet wat goede merken zijn en waar ik deze producten koop en daarom is zo'n Goodiebox, waarop je een maandelijks abonnement kunt nemen, nou juist zo leuk. Je kunt hiermee maandelijks nieuwe merken uittesten en het is elke maand weer een verrassing wat er nu weer in je box zit. Een ding is in ieder geval zeker: de spulletjes zijn van goede kwaliteit!

Wil jij Goodiebox (19,95 euro per maand) uitproberen? Activeer hier je abonnement. 

andere artikelen