Waar luid jij 2019 in? 5 x toffe feestjes in Amsterdam

Heb je nog geen flauw idee waar je oudejaarsavond gaat vieren? Wij helpen je graag een handje en hebben een aantal toffe feestjes in Amsterdam op een rij gezet.

Credit: The Gardens of Babylon
Credit: The Gardens of Babylon

The Gardens of Babylon New Year's Eve

Datum: 31 december
Tijdstip: 21.00 tot 5.00 uur
Locatie: Marktkantine, Amsterdam
Genre: House & Techno
Line up: zie Facebook
Leuk om te weten: De organisatie van Gardens of Babylon brengt spiritualiteit en dancemuziek samen en is dus niet zomaar een feestje. De avond begint, zoals we gewend zijn van de Gardens of Babylon-feestjes, met een groepsmeditatie. Zo zullen meer mensen op een toegankelijke manier kennismaken met de verbindende kracht van een gezamenlijke openingsceremonie. Het doel? Om je ziel te ontwaken. Wat je verder van dit magische feest kan verwachten? Bijzondere acts, massages en nog veel meer spannends. 

audio obscura

Audio Obscura NYE

Datum: 31 december
Tijdstip: 22.00 tot 5.00 uur
Locatie: temp. Amsterdam
Genre: Techno
Line up: zie Facebook
Leuk om te weten: Audio Obscura organiseert al jaren feesten en weet in Amsterdam locaties te vinden waar nog nooit feesten zijn gegeven. Zo ook met oud & nieuw heeft de organisatie weer een nieuwe en super vette locatie weten te strikken: temp. een voormalig gemeentekantoor. Daarnaast is het nieuwe jaarinluiden met Gerd Janson alles behalve een straf. 

Credit: Volkshotel
Credit: Volkshotel

Plan B: Het Oud&Nieuw-feest voor mensen die niet kunnen plannen

Datum: 31 december
Tijdstip: 23.00 tot 6.00 uur
Locatie: Volkshotel, Amsterdam
Genre: Van alles
Line up: zie Facebook
Leuk om te weten: Ben jij zoals altijd te laat met kaarten kopen voor een tof feestje? Wees niet getreurd want speciaal voor jou heeft het Volkshotel Plan b voor je klaarstaan. Voor laatkomers, vrienden zonder kerstbonus, anti-planners, hopeloze vrijgezellen, gierige mensen, arme sloebers en stiekeme oud en nieuw-haters en anti-helden. Wat je kan verwachten? Veel bubbels, een ongedwongen feestgarantie en GRATIS ENTREE!

radion

ON2010 – an unbound New Year's get together

Datum: 31 december
Tijdstip: 22.00 tot 12.00 uur
Locatie: Radion, Amsterdam
Genre: House, Techno & Disco
Line up: zie Facebook
Leuk om te weten: Kan een clubavond jou niet lang genoeg duren en wil jij na sluitingstijd altijd nog urenlang door? Dan is onze favoriete Amsterdamse club Radion met oud & nieuw voor jou de place to be. Maar liefst 14 uur lang kan je in drie verschillende ruimtes terecht voor de lekkerste house, techno en disco. Perfect voor de diehard ravers onder ons. 

Schermafbeelding 2018-12-13 om 18.12.23

Awakenings

Datum: 31 december
Tijdstip: 21.00 tot 8.00 uur
Locatie: Gashouder, Amsterdam
Genre: Techno
Line up: zie Facebook
Leuk om te weten: Voor wie houdt van een lange avond rauwe techno weet je dat je hier goed zit. Tickets zijn al lang en breed uitverkocht, maar wellicht scoor je er nog een via Ticketswap. 

andere artikelen