De Pindakaaswinkel trakteert op gratis ontbijtjes!

Ben je ook zo dol op pindakaas? Dan hebben wij goed nieuws voor je want vandaag is het nationale pindakaasdag en daarom trakteert de Pindakaaswinkel in Amsterdam vandaag op gratis ontbijtjes!

“Je kan vandaag in onze winkel de hele dag genieten van gratis pindakaas. Wij smeren jouw boterham, cracker, rijstwafel of pannenkoek”, vertelt Bas de Koeijer, één van de eigenaren, enthousiast aan YourDailyLife. Daarnaast heeft de winkel vandaag nog een aantal andere leuke activiteiten op de planning staan. ” Als je raadt hoeveel pinda's er in een grote zak zit, dan krijg je een maand gratis pindakaas van ons.”

pindakaasfoto 2

Bas opende samen met zijn neef afgelopen zomer de winkel waar ze maar liefst tien verschillende smaken pindakaas verkopen. "Iedereen maakt combinaties met pindakaas: van hagelslag tot sambal en banaan. Dan is het toch eigenlijk gek dat je dat niet in één potje kan krijgen?" 

Vandaag krijg je de kans om al deze heerlijke pindakazen gratis te komen proeven in het Pindakaaswinkeltje aan de Czaar Peterstraat. Kom wel op tijd, want zo'n 1,4 duizend mensen hebben op Facebook al aangegeven te komen ontbijten.

Meer info? Bekijk hier het Facebook-evenement

andere artikelen