Trouwen in de Amsterdamse Gashouder? Het kan deze lente

Kun je niet wachten om met je lief in het huwelijksbootje te stappen, maar heb je geen zin in bridezilla praktijken? Van 29 mei tot 6 juni wordt de Gashouder in het Westerpark in Amsterdam omgetoverd tot een Wedding Pop-up waar alles tot in de puntjes voor je wordt geregeld. 

Achter dit toffe en unieke concept zit Myrthe Nijboer, ook wel bekend onder de naam 'Myrthe Regelt'. Zij heeft ervaringen met honderden bruiloften en ze staat erom bekend de grote dag ontspannend en volgens plan te laten lopen. Van een magische styling inclusief bloemen, personeel om de gasten te verwelkomen, een ervaren fotograaf tot champagne en catering. Aan alles is gedacht. De lovebirds hoeven zich dus nergens druk om te maken en hoeven alleen maar toe te leven naar het moment supreme. 

Gashouder1

Maar waar geef je dan het jawoord? Precies in het midden van de Gashouder. Daar is een intieme cirkel  gecreëerd met romantische doeken, droogbloemwerk en een grote spiegelbol, waardoor er overal kleine lichtjes fonkelen. Daar wordt het jawoord uitgesproken door een ambtenaar van de burgerlijke stand. Na de plechtigheid, krijgen de newly weds een officieel trouwboekje mee en is verdere registratie dus niet nodig. 

Maar wat kost dat dan horen we je denken? €4250! En daarvoor krijg je dus bovenstaande in een tijdsblok van twee uur. Kosten voor een trouwambtenaar zijn daar dan nog niet bij inbegrepen. 

Meer weten? Check trouwenindegashouder.nl

andere artikelen