Tony’s Chocolonely opent een Super Store in Amsterdam

0
tonys

We zaten er al een tijdje op te wachten en nu is het eindelijk zover: Tony's Chocolonely gaat een giga chocoladewinkel openen middenin Amsterdam. Dit paradijs voor elke chocoladeliefhebber opent zaterdag 14 april haar deuren in de Beurs van Berlage. 

Bij deze Super Store zijn alle smaken verkrijgbaar, maar ook kun je je door de Tony's superstars laten bijpraten over de misstanden in de cacao-industrie en de gedachte achter het populaire chocolademerk. Tony's Chocolonely heeft namelijk als doel om chocolade in de hele wereld 100% slaafvrij te maken. 

Naast het proeven van de Tony's repen is er ook een mega chocomaat. Mocht je last krijgen van keuzestress door al die overheerlijke smaken, ga dan voor de Tony's Rainbowpack:  een tas gevuld met een regenboog van 12 verschillende Tony's-repen. Een super toffe en lekkere cadeautip voor je bff. Of voor jezelf natuurlijk!

Vanaf zaterdag 14 april is de winkel dagelijks geopend van 10.00 tot 21.00 uur. 
Meer info: www.tonyschocolonely.com

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties