Tip: Restaurant Pompet in Amsterdam Noord

De laatste tijd hangen we maar al te graag in Amsterdam Noord rond en al helemaal nu daar sinds kort Pompet zit. Een nieuw restaurant met buitenbar waar je ontzettend fijn op het terras kunt hangen. Het restaurant zit namelijk verstopt in het Noorderpark en wanneer je op het terras plaats neemt heb je het gevoel alsof je je even in het buitenland begeeft. 

pompet 3

Bij Pompet drink je heerlijke Franse (natuur)wijnen en eet je klassiekers uit de Franse keuken. Zo staan er baguettes met ham en gesmolten camembert op de kaart, een patatje boeuf bourguignon en charcuterie. Om nog meer in de vakantiesferen te komen kun je lekker een potje jeu de boulen, luisteren naar live muziek of bij wat frisser weer opwarmen bij een vuurkorfje. 

Pompet is een plek waar je naar toe gaat om de drukte van de stad even te ontvluchten, een goed glas wijn te drinken en even helemaal te ontspannen. Een minpuntje: het personeel kan de drukte nog niet zo goed aan waardoor je soms even een poosje moet wachten. Maar wachten op een plek als deze is helemaal niet zo erg. 

andere artikelen