Tip: Boek een Yoga-retreat bij Boutiquehotel Flora Batava aan de Vecht

Moet je nog flink bijkomen van de zomer? Bij het heerlijke boutique hotel Flora Batava in Nieuwersluis kun je de komende herfst- en wintermaanden terecht voor een compleet verzorgde yoga-retreat van drie dagen dat helemaal in het teken staat van me-time.

In oktober, december en januari kun je je mini-retreat boeken waarbij je doormiddels van verschillende yoga- en meditatiesessies weer helemaal helemaal naar het hier en nu wordt gebracht. Daarnaast is het hotel de ultieme plek waar je helemaal kunt ontspannen.

Het hotel beschikt over een grote tuin, ligt direct aan een rivier waar je ‘s ochtends bij het theehuis lekker wakker kunt worden met een ontbijtje, de omgeving is prachtig en Flora Batava beschikt ook nog eens over een uitstekend restaurant.

Wat is er allemaal inbegrepen?

Bij het driedaagse yoga-reatreat heb krijg je een workshop over ademhaling en meditatie, drie yogasessies, twee overnachtingen en er zitten twee driegangendiners bij inbegrepen. De yogalessen zijn voor beginnende tot ervaren yogi’s dus iedereen kan meedoen. Daarnaast is er tijd en ruimte genoeg om te doen waar jij zin in hebt. Prijs: 850 euro voor twee personen op basis van een comfortkamer.

De driedaagse yoga-retreat bij Flora Batava wordt aangeboden op de volgende data:

27-29 oktober
1-3 december
5-7 januari

Meer informatie over het yoga retreat, inclusief het complete programma, vind je hier.

Flora Batava
Adres: Rijksstraatweg 6, Nieuwersluis

andere artikelen