Terugkijken en vooruitblikken met realityster Amanda Balk

Het einde van het jaar nadert en daarom blikken wij deze maand met bekende Nederlanders en social influencers terug op het afgelopen jaar. Deze week bijt Amanda Balk, bekend geworden door haar deelname aan De Gouden Kooi en nu wekelijks te zien in haar eigen realityprogramma ‘Keeping Up With The Balkjes’ op Linda TV, het spits af.  

Wat was je ‘wtf-moment’?

Toen Donald Trump president werd. Ik had nooit verwacht dat iemand met zulke provocerende uitspraken president zou kunnen worden. Dat vond ik echt een wtf-moment.

Wanneer heb je voor het laatst gehuild in 2016?

Dat was eind november toen mijn dochtertje Vegas naar me toekwam met opgezette vingers en daardoor haar hand niet kon bewegen. Toen we bij de dokter aankwamen bleek dat het om een allergische reactie ging. Om hier vanaf te komen moest ze een drankje drinken, alleen wilde ze dat niet nemen. Ik voelde me toen zo machteloos. Het was de enige manier voor haar om van die pijn af te komen en daar werd ik zo verdrietig van. Uiteindelijk heb ik het opgelost door het drankje door de yoghurt te doen.

schermafbeelding-2016-12-02-om-13-55-29

Wat is je mooiste herinnering aan 2016?

Mijn verlovingsfeest natuurlijk! Het was zo bijzonder. Mijn moeder, die al tien jaar in Spanje woont, was naar Nederland gekomen. Mijn zussen waren er allemaal en het was gewoon zo mooi om iedereen bij elkaar te zien.

Ik heb voor het eerst in 2016…?

Oeh, dat is een lastige vraag zeg. Ik weet het eigenlijk niet. Oh ja, ik ben voor het eerst te gast geweest bij RTL Late Night vanwege het eenjarig bestaan van Linda TV. Dat vond ik heel erg leuk. 

Wat was je beste aankoop?

Ik heb een tijdje geleden een Nikon-camera gekocht met een portretlens. Ik maak er veel foto’s van Vegas mee of ik laat me door mijn vriendinnen fotograferen. De kwaliteit is veel beter dan de foto’s die je met een iPhone schiet. Ik gebruik hem echt heel vaak.

Aan welke Instagram-persoonlijkheid heb jij je het meest geërgerd?

Mariah Carey. Die zet van die ordinaire foto’s van zichzelf op Instagram. Ze is 45 jaar, maar ze doet alsof ze twintig is. Een voorbeeld? Laat postte ze een foto van zichzelf in bad waarop je haar borsten ziet. Als het er nou mooi uit zou zien, maar dat is bij haar niet het geval. Waar ik me trouwens ook aan erger zijn mensen die bloederige foto’s delen. Zoals Lindsay Lohan laatst deed toen één van haar vingers eraf was. Waarom post je zoiets? Bah!

Welk feestje van afgelopen jaar zou je nog wel eens over willen doen en waarom?

Mijn verlovingsfeestje! Verder feest ik niet meer zoveel, saai he?

schermafbeelding-2016-12-02-om-13-59-39

Welke operatie/behandeling van het afgelopen jaar heeft jou het meest zelfvertouwen gegeven?

Ik heb in het verleden mijn borsten laten doen, maar dit jaar ben ik niet onder het mes gegaan. Qua operaties zou ik ook niks meer willen doen hoor. Schoonheidsbehandelingen ben ik wel gek op. Volgend jaar zou ik bijvoorbeeld wel coolsculpting willen ondergaan. Dat zijn van die ijsplaten die tegen je vet aan worden gezet, waarna je vet verdwijnt. Mijn buik mag wel ietsje platter, haha.

Wat is de gekste plek waar je dit jaar seks hebt gehad?

Dat was op de auto. Niemand heeft het gezien nee, want het was ‘s avonds laat op een verlaten plek.

Aan welk liedje heb jij de meeste herinneringen dit jaar?

De Ginza-remix van J. Balvin. Dat nummer zet ik wel wekelijks thuis op.

Aan welk tv-programma zou je volgend jaar willen meedoen?

Ik hou van Holland! Het liefst zou ik dan met mijn zus Danielle en vriendin Kashia (ook te zien in de realitysterie Keeping Up With The Balkjes, red.) in een team zitten.

schermafbeelding-2016-12-02-om-14-04-15

Wat gun jij jezelf volgend jaar?

Een gezond jaar en de rest moet ik zelf zo goed mogelijk zien in te vullen. Je kan zo gezond mogelijk leven, maar dat wil niet zeggen dat dat altijd goed gaat. En ik gun mezelf en mijn vriend natuurlijk een geweldige bruiloft op Mykonos volgend jaar zomer.  

  

andere artikelen