Terugblikken en vooruitkijken met actrice Toprak Yalçiner

Het einde van het jaar nadert en daarom blikken wij deze maand met bekende Nederlanders en social influencers terug op het afgelopen jaar. We sluiten de rubriek af met actrice Toprak Yalçiner, bekend van GTST en de dramaserie Centraal Medisch Centrum. 

Wat was je ‘wtf-moment’?

“Ik was te gast bij Carlo’s TV kantine om onder andere te praten over mijn naaktshoot in JFK Magazine. Carlo liet toen per ongeluk de verkeerde naaktfoto’s zien waar ik geen toestemming voor had gegeven. O mijn god! Wat ik toen dacht? What the fuck gebeurt er nu! Dit kan niet waar zijn. Ik was niet boos nee, boosheid heeft geen zin. Het enige wat ik dacht was: ik moet mijn agent nu meteen bellen. En gelukkig werd het opgelost."

schermafbeelding-2016-12-29-om-14-45-52

Wanneer heb je voor het laatst gehuild in 2016?

“Dat was afgelopen woensdag bij een hele zielige film. Hatchi. Ik had de film al eerder gezien maar keek hem woensdag weer na een lange tijd. De tranen vlogen uit mijn ogen, dat is echt niet normaal. De vriendschap en liefde van een hond is zo mooi.”

Wat is je mooiste herinnering van 2016?

“Dat ik gebeld werd door een castingbureau met het nieuws dat ik de rol in CMC (de RTL 4-serie Centraal Medisch Centrum, red.) had gekregen. Ik had er auditie voor gedaan en daar had ik niet zo’n goed gevoel over. Ik dacht dat ik het super slecht had gedaan en het niet zou gaan worden. Maar toen kreeg ik ineens een telefoontje dat ze mij wilden hebben. Wauw, ik was echt heel erg gelukkig.”  

Ik heb voor het eerst in 2016…..?

“Ik heb voor het eerst een hele dure tas gekocht. Nou ja, eigenlijk gekregen van mijn vriend voor kerst. Ik wilde deze tas al heel lang hebben, maar hij was zo duur dat het niet van mezelf mocht. Ik vind het namelijk altijd heel erg pijnlijk om een dure tas te kopen terwijl je niet veel verdiend. Toen we in de winkel aankwamen zagen we dat die tas in de sale was en er 50% korting op zat. Toen heb ik het mezelf maar gegund. Met die grote korting was de tas nog mooier geworden. En nog leuker om te kopen. Ik voelde me echt een sale hunter, haha.”

Wat was je beste aankoop?

“Een jas van Monki. Het is zo’n dikke witte teddy jas, speciaal ontworpen voor het 10-jarig jubileum van de winkel. Waarom dit de beste aankoop is? Omdat ik nog nooit zoveel complimenten heb gehad. Ik voel me er knap in, hij zit lekker en zoveel mensen spreken me er op aan. Het is echt een hele coole jas.”

schermafbeelding-2016-12-29-om-14-48-08

Wat is de gekste plek waar je dit jaar seks hebt gehad?

"Die sla ik even over."

Aan welke Instagram-peroonlijkheid heb jij je het meest geërgerd?

“Ik erger me niet snel aan mensen. En als ik dat wel zou doen, dan heb ik je allang uit mijn lijst verwijderd. Ik kan me wel ergeren aan foto’s van lekkere gerechten en hapjes die op mijn timeline voorbij komen. Dan zie ik net na mijn ontbijt ineens een foto van een pannenkoek voorbij komen en dan sta ik een paar minuten later voor mezelf een pannenkoek te bakken. Of ik zie een foto van een donut en dan ga ik vervolgens een donut kopen. Tsja, dan ben je ineens weer 3 kilo zwaarder. Ik erger me echt onwijs aan het feit dat ik daardoor aankom.”

Aan welk liedje heb jij de meeste herinneringen dit jaar?

“One dance van Drake. Ik hoorde dit liedje voor het eerst bij een vriendinnetje thuis op een feestje. We hebben toen van het refrein een eigen versie gemaakt. Elke keer als we het liedje op de radio horen dan sturen we elkaar een voice message met het liedje haha. Dat gaat al het hele jaar zo door. Zelfs als de een op vakantie is en de ander in Nederland.”

Wat was je grootste blunder?

“Ik wilde heel graag boerenkool maken, maar toen ik eenmaal in de keuken stond was ik vergeten hoe het moest. Volgens mij had ik de aardappelen niet geschild en wel gekookt. Ook waren ze aangekookt. Echt, hoe krijg je dat voor elkaar? Ik was helemaal de kluts kwijt en ik was echt heel erg verdrietig dat ik niet eens een simpel gerecht als boerenkool kon maken. Het voelde als hogere wiskunde voor mij. Stom he? Gelukkig was alleen mijn vriend erbij. We hebben uiteindelijk pizza besteld.”

Wat voor soort rol hoop je volgend jaar te mogen spelen?

“Ik zou wel eens een gevaarlijke vrouw willen spelen. Iets duisters of in de onderwereld. Ook qua uiterlijk zou ik er wel eens heel anders uit willen zien. Dat je qua haar en make-up ineens heel anders bent dan normaal. Verder hoop ik natuurlijk op een tweede seizoen CMC. Dat horen we als het goed is volgend jaar ergens. Of ik GTST mis? Ik ben blij dat ik nu ook andere dingen kan en mag doen, maar ik mis het spelen in de soap wel eens ja. Een terugkeer sta ik dan ook zeker voor open ja. Als de schrijvers zin hebben om het iedereen in Meerdijk weer even moeilijk te laten maken door de terugkomst van Nuran, dan zeg ik zeker geen nee.”  

schermafbeelding-2016-12-29-om-15-00-04

Wat gun jij jezelf volgend jaar?

“Ik gun mezelf inspiratie en leuke projecten. Ik hoop dat de dingen die nu lopen echt van de grond komen. Verder gun ik mezelf veel gezelligheid en liefde.”

Lees ook:

Terugkijken en vooruitblikken met Jeugdjournaal-presentatrice Welmoed Sijtsma
Terugkijken en vooruitblikken met zangeres Anna Speller
Terugkijken en vooruitblikken met modejournalist Desi Ridder
Terugkijken en vooruitblikken met realityster Amanda Balk

andere artikelen