Support your locals pakket: Verse ambachtelijke producten thuisbezorgd

Het coronavirus treft niet alleen restauranteigenaren, minder zichtbaar zijn de lokale productenten die voor een groot deel van hun afzet afhankelijk zijn van de horeca. En terwijl de schappen in alle supermarkten in Amsterdam Centrum aan het einde van de middag vrijwel leeg zijn hebben ondernemers veel meer moeite om hun producten te slijten. Om deze mensen te helpen, en om jezelf te verwennen met heerlijk eten, kun je in Amsterdam een Support Your Locals boodschappenpakket bestellen dat bij je thuis wordt afgeleverd. 

Wat zit er in zo'n pakket?

Het gaat om een pakket met verse producten. De inhoud kan per week verschillen, ideaal want zo kan je de box meerdere keren bestellen en ontdek je zoveel mogeljik verschillende producten die je anders alleen in de keukens van restaurants zou vinden. Denk hierbij aan geredde groenten van Instock, de aller lekkerste worsten van Brandt & Levie, zuivel an de Amsterdamse melkboer MOMA, producten van boerderij de Lindenhoff in Baambrugge en brood van bakkerij Mama. 

Hoe bestel ik de Support Your Locals Boodschappenbox?

De box is alleen te bestellen als je binnen de ring van Amsterdam woont. Mocht je buiten de ring wonen of ergens anders in Nederland dan kun je een mailtje sturen en dan wordt er gekeken naar de mogelijkheden. De box kost 45 euro exclusief 5 euro verzendkosten. Betalen kan via IDEAL. 

andere artikelen