SUPER73 brengt je tijdens ADE gratis van punt A naar B met hun e-bikes

Terwijl wereldberoemde dj’s en de grootste nachtclubs van onze hoofdstad zich opmaken voor Amsterdam Dance Event, smeert SUPER73 de kettingen van hun SUPER73-S2 e-bikes. Vanaf vrijdag 21 oktober biedt het Amerikaanse lifestylemerk 24-uur lang een gratis hop-on hop-off service aan. Zo ben je er zeker van dat je snel én veilig van festival naar nachtclub en van afterparty naar je hotel of appartement gebracht wordt. 

De e-bike motorfietsen plus professionele drivers staan je op te wachten bij de bekendste festivals. Zodra je de elektrische SUPER73-S2 met het gele ADE-vlaggetje spot, kun je ‘m gratis aanhouden. Vervolgens rijdt de driver je naar je volgende bestemming. Zo kun je het Amsterdamse nachtleven ten volste ervaren! 

Mis niks van ADE dankzij de SUPER73-S2

De looks van de SUPER73-S2 zijn online eerder vergeleken met een Porsche. Je bent er dus zeker van dat je in stijl van A naar B gebracht wordt. De hoogwaardige elektrische motorfiets is ontworpen voor de stedelijke avonturier. Het aluminiumlegering frame is van vliegtuigkwaliteit en de volledig instelbare voorvork met luchtvering zorgt ervoor dat de e-bike vloeiend over het Amsterdamse asfalt glijdt. Bonuspluspunt? Met een e-bike sta je niet in de file. Kortom: de SUPER73 e-bikes zorgen ervoor dat jij niks mist van je favoriete dance event van het jaar. 

andere artikelen