Sprookjesachtig Into the Woods Festival in Amersfoort viert tiende verjaardag

Voor wie nog nooit op Wildeburg is geweest of nu al aan het aftellen is tot juli 2020 hebben we heel goed nieuws! Op vrijdag 14 en zaterdag 15 september kan terecht voor een weekend dansen, dwalen en dolen door het sprookjesachtige bos van Amersfoort. Into the Woods, het grotere broertje van Wildeburg, viert dit jaar de tiende verjaardag en wij kunnen niet wachten tot het zover is. 

Credit: Niels de Vries
Credit: Niels de Vries

Psychedelisch sprookjesbos, overweldigend lichtspektakel & gekke kunst

Het sprookjesbos, het psychedelische lichtspektakel en en de gekke, mooie, grappige, indrukwekkende kunstwerken die je misschien nog wel van Wildeburg herkent maken samen met de veelzijdige line-up het festival tot een groot succes. In totaal treden er ruim 90 dj's en bands op waaronder, Red Axes, Alan Fitzpatrick, Nightmares on Wax, Zwartlicht, Mirella Kroes, Postmen, Olivier Weiter verdeeld over zes unieke, intieme stages: het Beukenpos, de Takkenstage, de Stekplek, Into the Groove, de Bosspot en de Champagneria. Beuken, swingen, relaxen en chillen; het kan hier allemaal!

Your Daily Life
Your Daily Life

De afgelopen tien jaar groeide Into the Woods, dat altijd razendsnel uitverkocht is, uit tot een festival dat per dag 10.000 bezoekers trekt. En tegenwoordig weten ook onze buurlanden het festival te vinden.  Niet gek, aangezien de organisatie zich niet alleen op een goede, creatieve, line-up concentreert maar ook een super vet lichtspektakel neerzet. Dat alles maakt dit festival het perfecte feestje waar je elk jaar naar terug wilt keren en dat van ons eindeloos mag duren. 

Kaarten voor Into the Woods Festival zijn te koop via de website van het festival of via Ticketswap

Lees ook:
Into the Woods Festival maakt line-up bekend tijdens Amsterdam Dance Event

 

andere artikelen