Speeddaten met poesjes

0
schermafbeelding-2016-10-10-om-13-38-13

Kattenliefhebbers opgelet! Dierenopvang Amsterdam kampt met een enorm overschot aan poezen en katten. Deze asielkatten willen niets liever dan een zorgzaam en lief baasje en daarom organiseert het asiel in Osdorp op zaterdag 29 oktober een speeddatemiddag in de hoop al deze lieve kleine viervoeters een nieuw thuis te geven.

Hoe het in zijn werk gaat:

Hebben jij en de poes een klik? Dan kan je je nieuwe dierenvriendje meteen mee naar huis nemen. Wanneer het niet klikt, date je gewoon nog even verder totdat je de poes van je dromen hebt gevonden. “Je bent eigenlijk een beetje aan het tinderen, maar dan met dieren”, laat een medewerker van het asiel weten.

Dus ben jij een kattengek én op zoek naar een gezellig huisgenootje? Meld je dan aan via datenmetkatten@outlook.com of kijk voor meer informatie op het Facebook-event

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties

hoofd-faye

Faye’s recept: Borrelen

Mensen houden van keuzes, van borrelen en gezelligheid. Combineer dit met elkaar en je hebt een schaal vol lekkers. Ideaal voor het begin van het ...