Sjefietshe wordt hét ceviche walhalla in De Pijp Amsterdam

Dit was natuurlijk een kwestie van tijd. De mannen van Sjefietshe organiseren nu al jarenlang  succesvolle (en super lekkere) pop-up avonden dat helemaal in het teken staat van ceviche. Dat laatste had je waarschijnlijk al geraden vanwege de naam natuurlijk. Maar succesvol was het dus absoluut, erg lekker èn ook nog eens onwijs gezellig. En nu zijn ze dan met het goede nieuws gekomen dat er een permanente spot komt van Sjefietshe. Oh yes!

Door Wieke Veenboer

De tijd tussen de pop-up avonden duurde mij persoonlijk ook veel te lang, dus ik ben erg blij met dit nieuws. Daar komt nog eens bij dat De Pijp ook wel een beetje mijn favo buurt blijft (misschien ook omdat ik er woon en blijkbaar toch graag dichtbij huis blijf), dus over die locatie ben ik ook zeker te spreken. Deze nieuwe hotspot zal komen te zitten op een steenworp afstand van de Ferdinand Bolstraat en ze zijn as we speak druk aan het verbouwen. 

Wat ook erg fijn is, is het terras waar je bij Sjefietshe straks op kan neerploffen. Het is een hoekpand, wat natuurlijk behoorlijk gunstig kan zijn voor de zonuren… Dat klinkt goed! Met een lekker biertje, glas wijn en natuurlijk veel verschillende lekkere hapjes. Naast ceviche zullen ze namelijk ook andere visgerechten serveren. Nu is ceviche natuurlijk van nature een Latijns-Amerikaans gerecht, maar zoals we van Sjefietshe gewend zijn zullen we er een Amsterdams tintje aan geven. Het is niet voor niets dat ze het spellen op z’n Amsterdams hè. 

ceviche1

Wanneer deze hotspot-to-be open gaat is nog niet bekend — maar hard aan de verbouwing gewerkt wordt er zeker. En ik ga snel langs om het terras, de sfeer, maar vooral de ceviche te proberen. Uitgebreid verslag volgt dus nog. 

Adres: Van Ostadestraat 1, Amsterdam

Beeld: Sjefietshe

andere artikelen