4 x Valentijnsdag-cadeaus voor singles

Speciale feestdagen voor singles zijn helaas niet en aangezien Valentijnsdag er weer aankomt is dat een goede reden om jezelf eens flink in de watten te leggen en jezelf te verrassen met een goed cadeau. Geen idee wat je jezelf moet geven? Wij geven je in dit artikel graag wat inspiratie.

  1. Trakteer jezelf op een nieuw lingeriesetje

Met de lingeriesetjes van de Hunkemöller is natuurlijk helemaal niks mis maar wil je er toch nog wat vrouwelijker en sexier uitzien dan is de nieuwe lingerielijn van Kim Feenstra wellicht wat voor jou. In samenwerking met Christine le Duc heeft het model de collectie ‘Own Your Female Power’ gelanceerd.

De collectie bestaat uit 11 items, allemaal geselecteerd door het topmodel. Kies voor een verleidelijke body, verschillende lingeriesetjes, een kimono, slipdress of een zwarte avondjurk. Met deze items omarm je je natuurlijke rondingen en vergroot je volgens Kim je zelfvertrouwen. Een sexier Valentijnscadeau aan jezelf is er wat ons betreft niet.

2. Kook een uitgebreid Valentijnsdag-diner voor jou en je beste single vrienden

Vorig jaar hebben een goede vriendin en ik een nieuwe traditie in het leven geroepen. Zolang we samen single zijn gaan we op Valentijnsdag samen uitgebreid koken. Daarbij moet je niet denken aan een simpele pasta maar een serieuze sterwaardige maaltijd.

Zoek op internet of in kookboeken op wat je lekker vindt, haal je producten bij een goede slager of visboer en trek de hele avond uit om samen te koken. Vergeet daarbij natuurlijk ook niet bijpassende wijnen te halen bij je favoriete wijnwinkel in de buurt.

3. Het zoetste suikervrije Valentijnsdag-cadeau

Met een stukje chocolade op zijn tijd is natuurlijk helemaal niks mis maar in deze tijd dat we steeds meer om onze gezondheid denken is deze handige fles wellicht ook een aanvulling op jouw gezonde levensstijl.

Met de unieke waterfles air-up wordt water drinken een stukje leuker en gemakkelijker. Air-up maakt gebruik van retro nasale geur om een caloriearme en suikervrije manier te bieden om 100% water te drinken dat gearomatiseerd smaakt.

Vind je het moeilijk om aan je hoeveelheid water te komen per dag? Met air-up kan dat een stuk gemakkelijker gaan omdat je water naar bijvoorbeeld limoen, sinaasappel, passievrucht of cola smaakt. In totaal heb je 25 verschillende smaken dus snel uitgekeken zal je niet zijn.

4. Boek een ontspannende mini-retreat

Voor een retreat hoef je echt niet helemaal naar Ibiza of Bali af te reizen. Je kunt hiervoor ook gewoon in Amsterdam terecht. Bij Slowly Sundays kun je zelfs een retreat voor één dag boeken. Meestal op een zondag.

Een hele ochtend en middag word je in de watten gelegd met bijvoorbeeld breathwork- en cacaoceremonies, een pilateslesje, meditatie, journaling en soundbath. Uiteraard zit er ook een lekkere gezonde lunch bij.

andere artikelen