Sanne test de Womanizer

Gastredacteur Sanne (28) uit Amsterdam is vrijgezel en gek op speelgoed. Elke maand test ze de populairste seksspeeltjes voor jou uit. We trappen af met de Womanizer, hét speeltje waar nu iedereen het over heeft. 

schermafbeelding-2016-10-19-om-09-07-12

 

 

 

 

 

 

 

Seksspeeltjes hebben nooit hoog op mijn prioriteitenlijstje gestaan. Ja ik kreeg ze wel eens, op een verjaardag of als flauw grapje toen ik net vrijgezel was, “ha hier heb je een vibo, heb je in ieder geval nog iets tussen je benen”. Goed dat mijn lieve vrienden niet weten dat er sinds mijn vrijgezellenbestaan genoeg tussen mijn benen zit. En nee dan praat ik niet over mannen of piemels, dan heb ik het over speelgoed. Brandweerwagen, duplo, pokémon? Nee de womanizer, speelgoed voor volwassenen in de vorm van een magisch gouden ei.

Het ei van Columbus

Toen ik hem voor het eerst zag moest ik denken het ei van Colombus. Christoffeltje Colombus vroeg namelijk ooit aan zijn tafelheren om een ei. Hij wedde dat het de heren niet zou lukken om het ei zonder enige hulp rechtop te laten staan. Ze probeerden het allemaal zonder succes. Christoffel pakte het ei en maakte het aan een kant plat door het op tafel te tikken. Tadaaa: het ei bleef rechtop staan. Hiermee liet hij zien dat er een simpele oplossing voor een moeilijke opgave kan zijn. Laten we hopen dat deze theorie ook opgaat voor het gouden ei…

Boodschappenlijstjes en kaassoufflés

Zelf dacht ik niet per definitie te behoren tot het groepje “lastige klaarkomers”. Vrouwen die boodschappenlijstjes maken of bedenken wat ze vanavond aantrekken terwijl Henk beneden zijn tong in 180 bochten wringt. Ik moet toegeven dat ik mezelf laatst ook heb betrapt op het maken van boodschappenlijstjes. Erger nog, ik was mijn bestelling voor de snackbar aan het doornemen, frikandel speciaal of toch een kaassoufflé hmm even denken. Nou dan is de stoom er wel af hoor. En dan heb ik het nog niet eens over “de druk” gehad. Bij sommige mannen krijg je het gevoel dat het een soort wedstrijd is, kom jij of kom ik?! Dan mag de vlag van mij wel halfstok. En soms heel soms vind ik het ook gewoon zielig, ligt zo’n vent te likken als een Sint Bernhard komt die kaassoufflé weer langs.

Soloseks

Gelukkig bestaat er ook nog zoiets als soloseks. Haha oké niet dat ik elke avond mezelf vastbind en fantaseer over Christan Grey, maar na enige oefening weet je gewoon wat je moet doen. Naar mijn idee waren die speeltjes dus ook zwáár overbodig. Tot het lezen van boeken voor het slapen gaan in mijn top 3 verscheen en masturberen ergens onderaan de top 100 bungelde. Ja het werd een stoffige bedoeling daar beneden. Toen deed het gouden ei zich voor.

Hemels

Mijn lieftallige vriendin X kwam op de proppen met het apparaat. Ik was eerst wat sceptisch. Een gouden ei? Ik ben geen golddigger, maar heb toch liever een gouden horloge dan een gouden ei. En een gouden orgasme dat kan toch zeker zelf wel?! Maar goed wie niet waagt wie niet wint, met het gouden ei onder mijn arm fietste ik naar huis. Daar heeft hij nog 2 weken op het nachtkastje mogen vertoeven, tot die ene beruchte avond.

Ik haalde Christof (zo heb ik hem gedoopt, in de hoop dat hij het stof te lijf gaat en net zo vindingrijk is als Colombus) uit zijn doosje en las de gebruiksaanwijzing: “In plaats van trillen maakt het ei gebruik van luchtdruk. Wanneer je de opening voor je clitoris plaatst, zal deze de clitoris zachtjes naar binnen zuigen en daar door luchtdruk pulsaties gaan uitvoeren die je binnen een minuut naar de 7e hemel brengen. De Womanizer heeft 5 standen qua intensiteit. Begin absoluut op de zachtste stand en laat je clitoris wennen aan dit hemelse gevoel”.

Ik heb er 2 woorden voor: ZEVENDE HEMEL. 

Cijfer: 9.5 (halve punt aftrek omdat je er niet mee kunt knuffelen)

andere artikelen