Ruigoord vegetarisch pop-up zomerrestaurant: By Kes and Friends

Wie een trouwe lezer is van deze website weet dat we gek zijn op Ruigoord en de feestjes die daar gegeven worden. Toen we het nieuws hoorden dat er deze zomer een pop-up restaurant wordt geopend in het magische, culturele kunstenaarsdorpje sprongen we een gat in de lucht. Als er iets is waar we dol op zijn, zijn het zomerrestaurants in de natuur en een een fijnere plek als Ruigoord kunnen we haast niet bedenken. 

kes 2

Wat je kunt verwachten? Lange tafels, lekker eten en nieuwe ontmoetingen. Voor 35 euro p.p. word je door Kes and friends verrast met een vegetarisch lokaal en biolgogisch 4-gangen diner. Kes kookte twee jaar in Mandali Retreat Center en nam zijn lessen over de Italiaanse keuken mee naar huis. In het Ruigoord Zomerrestaurant laat hij je proeven wat hij heeft geleerd. 

In het hippie oord kan je van 30 juni tot 29 september in de weekenden terecht voor lunch en diner. Omdat we er zelf nog niet geweest zijn kunnen we over het eten niks zeggen, maar omringd door de sfeer en mensen van Ruigoord kan het niet anders dan dat het een hele fijne avond wordt. 

Meer informatie, ook over reserveringen, vind je op de Facebook pagina van het Ruigoord Zomerrestaurant.

 

andere artikelen