Restaurant Zuid Invites: een culinair back 2 back diner

Waar wij op culinair gebied nou echt blij van worden? Back 2 back diners op hoog niveau! Bij ZUID in Amsterdam Zuid is het deze maand weer tijd voor een nieuwe editie, waarbij executive chef Richard Way een van zijn collega's uitnodigd om samen te koken. Voor deze november editie 'Zuid Invites' duikt Richard op maandag 17 november met niemand minder dan zijn ex-collega Floris van Straalen van restaurant Envy de keuken in. 

Een maand eerder nodigde de chefkok van Zuid Freek van Noortwijk en Guillaume van de Beer van restaurant BREDA uit om te komen koken en aan de foto's te zien een groot succes. 

Gastkok Event Oktober 2018 BW (by Dishtales) (2 of 3)

Deze maand is het dus de beurt aan Floris, die zijn tips en tricks leerde bij Michelinsterrenzaken Oud Sluis, Pure C en Amsterdam Vinkeles en daarna samen met Richard aan het roer stond bij Envy. De chef staat bekend om zijn innovatieve gerechten in combinatie met traditionele en pure producten. Waar hij zijn inspiratie vandaan haalt? Overal! Van reizen door het buitenland tot in zijn eigen omgeving. 

Benieuwd naar wat voor menu de mannen voor je in petto hebben? Schuif dan maandag 26 november aan voor een 6-gangen diner (60 euro p.p.). Drink je  er graag een goed glas wijn bij? Het diner inclusief het wijnarrangement kost je 100 euro p.p. Reserveer snel want deze culinaire maandagavond wil je niet aan je voorbij laten gaan!

Meer info over Zuid Invites Envy vind je via het Facebook-event

Adres: Stadionweg 320, Amsterdam

andere artikelen