Prominent viert nieuwe collectie voor jongere doelgroep

Prominent bestaat 25 jaar en dat mag gevierd worden. Met een nieuw merkstijl én een compleet nieuwe collectie moderne, stijlvolle stoelen en banken voor een jongere doelgroep. Ontworpen door topdesigners met oog voor de laatste trends, duurzame materialen en de mogelijkheid om alles naar persoonlijke smaak te stylen. Zo heeft Prominent alle aandacht voor jouw zitplezier.

De nieuwe collectie bestaat onder andere uit de Livorno en Brooklyn bank. Beide modulaire modellen zijn samengesteld voor eindeloze bankopstellingen in een eigentijds interieur. Een andere Eye-catcher is de Fiji bank, die met haar organische vormen perfect past in bijvoorbeeld de rustgevende Japandi trend. Of wat dat je van de Honolulu, die niet alleen modulair is, maar ook met strakke lijnspellen de bank is voor liefhebbers van minimalistische, spannende interieurstijlen.

Naast banken is ook de nieuwe collectie fauteuils rekening gehouden met de persoonlijke wensen van de jonge doelgroep. Zo zijn de modellen Tulum en Hampton, in dezelfde kleurenpalet van het interieur te verkrijgen voor meer eenheid. Of juist in een totaal andere kleur en stof voor een speels effect. Voor kleinere woonruimtes zijn er speciale modellen ontworpen om juist ruimte te besparen, zonder verlies van kwaliteit en stijl.

De nieuwe collectie banken en fauteuils zijn allen 100% maatwerk. Ze kunnen volledig zelf samengesteld worden van (duurzame) materialen, tot kleur en zelfs poot-keuze.

De nieuwe collectie, laatste woontrends en inspiratie voor 2024 vind je nu op de website van Prominent.

andere artikelen