Pays d’Oc IPG pop-up wijnbar haalt Veluws wild naar Amsterdam

Het wildseizoen is begonnen en hoe kunnen we daar beter van genieten dan met de eerste wild-wijnbar van Amsterdam? De komende twee weken wordt Bar de Vlieg aan de Spuistraat omgetoverd tot wild-wijnbar 't Vliegend Hert. Initiatiefnemers zijn Pays d'Oc IGP Wijnen en Hotel restaurant de Echoput op de Veluwe, die hun handen ineen slaan slaan voor een unieke samenwerking. 

Op het menu vind je 10 verschillende gerechten die afkomstig uit de Veluwe. Probeer de wildpaté, hertenstoof of een uitgebreide borrelplank met allerlei lekkers. Ook is gedacht aan de mensen die het wild liever in het wild laten. Voor hen zijn er een aantal paddenstoelgerechten. 

Deze gerechten worden gecombineerd met de wijnen van wijnlabel Pays d'Oc IGP. Deze matchen uitermate goed vanwege de diversiteit vaan druivenrassen die het gebied rijk is. De wijnlijst is zorgvuldig geselecteerd op wijn-spijscombinaties voor de ultieme smaakbeleving. Wit, rosé en rood. 

Een culinair bezoekje brengen aan deze unieke pop-up? Het restaurant is van 11 t/m 28 november tussen 16.00 en 23.00 uur geopend. Reserveren voor één van de twee shifts is verplicht en kan via deze website. 

andere artikelen