5 X paasbrunchtips in Amsterdam

Pasen staat weer voor de deur! Twee dagen die in het teken staan van lekker eten, borrels en gezelligheid met familie en vrienden. Ben jij dit jaar aan de beurt om de paasbrunch te organiseren maar heb je geen idee waar je in godsnaam de tijd vandaan haalt? Wij raden je aan om jezelf er lekker makkelijk vanaf te maken en een tafeltje te boeken bij een van deze vijf restaurants waar ze de heerlijkse paasbrunches serveren!

wilde-westen-2

1. Onbeperkt brunchen voor een prikkie bij het Wilde Westen

Het Wilde Westen, waar wij een tijdje geleden de brunch uittesten en al eerder over schreven, is onze favoriete hotspot om te brunchen. Voor maar 15 euro kan je hier de hele middag onbeperkt genieten van een lopend buffet met koude en warme gerechten. En voor twee tientjes meer heb je er ook nog eens gratis cocktails bij. Deze hotspot in Bos en Lommer is zowel populair onder gezinnen, stellen en grote groepen vrienden. Eigenlijk voor iedereen dus! 

Reserveren: www.wilde-westen.nl

kanarie club ei

2. Kater brunch bij Kanarie Club

Bij de Kanarie Club in de Foodhallen kan je op eerste Paasdag terecht met je 'hangover'. Op eerste Paasdag bieden ze de 'Ten Kater Brunch' aan. Wat dat betekent? Eieren, eieren en nog eens eieren en andere snacks die je kater een stuk draaglijker maken. 

Reserveren: www.kanarieclub.nl

Credit: Nikki Boomkens
Credit: Nikki Boomkens

3. PaasIJ'tjes zoeken bij de Ceuvel

Bij de Ceuvel in Amsterdam Noord kunnen je kinderen, neefjes of nichtjes op zoek gaan naar paaseitjes. Uiteraard heeft de Ceuvel ook aan de drankliefhebbers gedacht, want over het hele terrein zijn flessen PaasIJ'tjes verstopt. Uitgespeeld? Schuif dan aan tafel en geniet van een uitgebreide brunch met zelfgebakken paasbrood.

Reserveren?: info@cafedeceuvel.nl

gin neo

4. 5-gangen menu bij Gin Neo

Meer zin in een paasdiner dan een brunch? Bij een van onze favoriete restaurants, waar we al eerder over schreven, kan je op beide dagen genieten van een 5-gangen menu. Op de kaart staan Hollands lam, witte aspergers, Hollandse zaken en creatieve gerechtjes met ei. De bediening is hier uitstekend en chefkok Jin Hu komt bij elke creatie graag vertellen wat er precies op je bord ligt.

Reserveren?: www.ginamsterdam.com

Schermafbeelding 2017-04-07 om 09.01.18

5. Gepocheerde eieren bij Worst Wijncafé

Gepocheerde eieren, worst en wijn. Een betere combinatie bestaat er bijna niet toch? Op het paasmenu van Worst Wijncafé vind je gepocheerde eieren met chorizo en pistachecake. Vier je Pasen liever in de avond? Geniet dan van groene asperges en lamsschouder. 

Reserveren?: info@deworst.nl

Lees ook:
De leukste restaurants in A'dam Centrum
De leukste restaurants in A'dam West

andere artikelen