& OTHER STORIES LANCEERT STATIONARY LIJN

De Zweedse winkelketen & Other Stories, één van onze lievelingswinkels, heeft haar assortiment uitgebreid met de hipste bureau-accessoires waarmee je elke werkplek tot een feestje maakt!

Het zusje van H&M verkocht eerder al kleren, schoenen, juwelen en verzoringsproducten maar nu kan je er dus ook de tofste kantoorartikelen vinden. De nieuwe lijn, genaamd 'The Gift Shop', bevat stijlvolle schetsboeken, leren etuis,  gouden balpennen, notitieboekjes, agendacovers en iPhonehoesjes. Naast kantoorartikelen bevat de collectie ook items voor op reis en hebbedingetjes voor in huis. 

otherstories 1

Net als de andere collecties van & Other Stories, zijn de items voor 'The Gift Shop' in de ateliers in zowel Stockholm als Parijs ontworpen. "Wij houden ervan om naar exposities, musea en festivals te gaan, en een van de spannendste dingen is het gevoel dat je ervaart in de giftshop. Dit is waar alle geheimen, kleine cadeaus en speciale items worden gevonden die nergens anders te koop zijn. Wij wilden dit gevoel ook creëren met onze eigen versie van een gift shop, door middel van verschillende ontwerpen die reflecteren naar de ateliers en het idee waar de ateliers voor staan”, aldus Sara Hildén Bengtsson, Creatief Directeur, & Other Stories. 

atelier 1

De Gift Shop zal een vast onderdeel worden van de winkel en is vanaf nu te shoppen in de & Other Stories-stores in Amsterdam en Utrecht. 

andere artikelen