Zo'n 80% van de vrouwen in Nederland draagt een te grote of een te kleine bh. Herkenbaar? Dan word je vast heel blij van deze nieuwe tool, ontwikkeld door Hunkemöller, waarmee je vanuit huis jouw perfecte 'sexy shape' kunt bepalen. Door deze tool te doorlopen (kost je een paar minuten) weet je bij elke Hunkemöller-collectie welke bh's perfect bij jouw borsten passen. Hoe handig!

Doorloop de tool

Stap 1: Bij de eerste stap krijg je een paar persoonlijke vragen. Dit natuurlijk met als doel om jouw perfecte bh te vinden. Bij de eerste stap krijg je de vraag waar jouw borsten de meeste vorm hebben. Op drie verschillende plaatjes staan vrouwen afgebeeld met verschillende vormen borsten. Heeft jouw borst meer volheid aan de onderkant? Of juist meer aan de bovenkant? Geef dat dan aan door op het juiste plaatje te klikken. 

Tijd voor stap 2. Bij deze stap wordt gevraagd naar de positionering van jou borsten. Je gaat met twee vingers de ruimte tussen je borsten meten. Doe dit dus niet op kantoor, maar zoek een rustig plekje. Een spiegel kan bijvoorbeeld helpen maar is niet noodzakelijk. 

Dan zijn we aangekomen bij de laatste stap. Tijd om het over jouw bh-maat te hebben. Weet je wat je maat is? Vul deze dan in. Mocht je je maat niet weten, pak dan een meetlint en meet je omvang op. 

Schermafbeelding 2018-03-27 om 20.07.53

Na deze drie stappen te hebben uitgevoerd krijg je te lezen wat voor type borsten jij hebt en kun je vervolgens helemaal losgaan in de webshop, waar alle bh's die bij jouw borsten passen voor je geselecteerd zijn. Van kant, lichtroze, knalgroen, sexy tot basics. Genoeg keuze dus en je hoeft niet ellenlang in zo'n verschrikkelijk pashokje te staan. Worden wij ontzettend blij van. 

Op zoek naar jouw sexy shape? Start via deze link de tool en shop ze maar! 

* Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Hunkemöller. 

Geef een reactie