Nieuw in Maastricht: rooftopbar BOLD

Sinds april dit jaar is het internationale tintje van het Sphinxkwartier in Maastricht weer wat versterkt. Dit allemaal, dankzij de opening van Bold Rooftopbar bovenop het dak van het Eiffelgebouw. Bold Rooftopbar is dé plek om te genieten van een heerlijke lunch, aperitief of een zalig diner. 

Door Lisa Haenen

Een rooftopbar kon natuurlijk niet ontbreken in het Sphinxkwartier. Dit is precies wat Maastricht nodig heeft en na mijn bezoek aan Bold werd dit alleen maar bevestigd. Bold biedt de perfecte dynamiek voor jong en oud. Bij binnenkomst valt mijn oog gelijk op de warme kleuren en het trendy interieur. Denk aan donkerblauwe kleuren in een modern-industriële setting met Memphis vibes. Het grootste gedeelte van het restaurant is omringd door glazen muren, waardoor je altijd een prachtig uitzicht hebt over de stad terwijl je geniet van al het lekkers wat Bold te bieden heeft. Breng je een bezoek aan Bold op een zomerse dag? Geen probleem. Buiten op het dak is ook een klein terras ingericht waar je niet alleen van het uitzicht kan genieten, maar ook van de zon. 

Credit: Bold
Credit: Bold

Op de lunchkaart staan verschillende sandwiches zoals de Focaccia Rib-Eye of de Asian Rendang Bun. Op de avondkaart staan verschillende gerechten die perfect zijn om te delen, denk aan een salade met burratta, gambas al ajillo of zacht gegaard buikspek met een Thaise salsa. Niet zoveel trek? Maar meer zin om lekker te borrelen met een klein hapje erbij? No worries, Bold serveert ook verschillende bites die de hele dag door besteld kunnen worden. Perfect met een van de vele cocktails op het menu!

Adres: Sphinxcour 9A, Maastricht
Reserveren: www.boldrooftopbar.com 

andere artikelen