Nieuw: Camp Moonrise Festival – een magische minivakantie in eigen land

Camp Moonrise is een driedaags kleinschalig festival ergens op de Veluwe waar je van van 22 t/m 24 juni even helemaal tot jezelf komt, je dagelijkse zorgen vergeet en waar alles wat je meemaakt bijzonder en buitengewoon is, belooft de organisatie. 

Bij Camp Moonrise draait het, zoals bij de vele festivals die we kennen, niet alleen om muziek. Dit weekend voor jong en oud moet een magische minivakantie worden waar creativiteit de ruimte krijgt, mensen met elkaar in contact komen en waar je alleen maar dingen zult doen waar je blij van wordt. Wat dit precies inhoudt? Denk aan: bos, groene velden, gedekte tafels tussen de bomen met culinaire maaltijden, meerdere terrassen waar je goede glazen wijn kunt drinken, hot tubs, theater, bandjes en met z'n allen bij het kampvuur zitten. Klinkt als een perfect weekendje weg, niet waar?

Credit: Camp Moonrise
Credit: Camp Moonrise

Dan hebben we nog meer goed nieuws, want voor alle mensen die geen zin hebben om zoveel spullen met zich mee te slepen heeft de organisatie van Camp Moonrise een perfecte oplossing. Tukken in een van de vooropgezette tenten, die je in alle vormen en maten kunt huren, bijvoorbeeld. Houd je van iets meer luxe? Boek dan een cabine op 'Camping Deluxe', waar je een opgemaakt bed krijgt, je eigen terras of veranda, een koelkast en een hottub. 

Camp Moonrise klinkt in ieder geval als een heel ontspannend en relaxed weekendje weg waarbij je goed eet, heerlijke wijn drinkt, lekker slaapt en drie dagen volop geniet van alle fijne dingen in het leven. Ben jij erbij?

Tickets: www.campmoonrise.nl  (vanaf 99,50 euro) 
Meer informatie over het programma vind je hier

andere artikelen