Net geopend: De nieuwe cocktailbar van Tess Posthumus

0
cocktail

Tess Posthumus, de koningin van de cocktails en een van de beste bartenders ter wereld, heeft samen met Timo Janse een cocktailbar geopend. De bar, genaamd Flying Dutchmen Cocktails, zit gevestigd in de Odeon aan de Singel in Amsterdam en is zeven dagen per week geopend. 

Door Anne Tonen

De twee cocktailliefhebbers willen met hun eigen cocktailbar gasten iets over hun vak leren, verhalen achter de dranken vertellen en hun passie en recepten delen. Overdag doen ze dit doormiddel van workshops en 's avonds in een ongedwongen setting. 

Voor wie Tess en Timo niet kennen: Tess werd in 2015 bij de Diageo World Class verkozen tot beste bartender van Nederland. Tijdens de wereldfinale in Kaapstad won ze ook nog eens de titel van Best Female Bartender Worldwide. Haar businesspartner Timo won de afgelopen jaren vele nationale en internationale cocktailprijzen en zou je onder meer kunnen kennen als auteur van het non-alcoholise cocktailboek Shake It.

Genoeg redenen om een keer langs te gaan dachten wij zo!

Adres: Singel 460, Amsterdam

Foto: Unsplash

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties