Campari & Imibibe proosten op goede doel tijdens de kick-off van Negroni Week 2021

Campari, werelds beroemdste peritivo en Imbibe Magazine continueren hun samenwerking voor de negende maal op rij voor Negroni Week, een internationaal liefdadigheid intiatief waarbij de meer dan 100 jaar oude Negroni cocktail wordt gevierd, een iconische mix van Campari, gin en zoete rode vermout. 

Zeven dagen lang eren duizenden bartenders en consumenten wereldwijd deze iconische cocktail. Het het doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Van 13 t/m 19 september verkopen bars en restaurants de iconische en klassieke Negroni op een unieke manier met een geheel eigen twist. Een deel van de opbrengst gaat naar het door hen gekozen doel. Met deze actie heeft Negroni Week over de afgelopen negen jaar meer dan 3 miljoen euro opgehaald in meer dan 70 verschillende landen. 

Dit jaar, als start van de Negroni Week 2021, is Red Carpet en officiele distributeur van Campari in Nederland, een samenwerking aangegaan met Pathé Tuschinski, om genodigden rechtstreeks van Internationaal Film Festival Venetië, de primeur te tonen van 'Fellini Forward'. De toekomst van cinema, waar Campari de eerste korte Artificial Intelligence film heeft geproduceerd, geinspireerd naar creatief genie en wereldberoemd Italiaans filmmaker Federico Fellini. 

De kick-off van Negroni Week 2021 vindt dit jaar plaats in Bar Abraham, een uniek cocktailconcept van Pathé Tuschinski vernoemd naar Abraham Tuschinski, de eigenlijk kledingmaker van oorsprong, die dit prachtige theater opende in de begin jaren twintig.

Hier drink je deze week Negroni's voor het goede doel

Wil jij in de week van 13 t/m 19 september ook een Negroni drinken voor het goede doel? Bij o.a. Super Lyan, Versper, Salmuera, The Rumah, Botanero, Branie en Flying Dutchmen Cocktails kan je terecht!

Check negroniweek.com voor meer deelnemende bars bij jou in de buurt! 

andere artikelen