Het Nederlandse e-bike merk QWIC lanceert eerste tv-commercial 

0
premium-q_mn8belt_asphalt-black_vrijstaand_man-2

QWIC bestaat al ruim 15 jaar en het merk is in deze periode uitgegroeid tot één van de top 10 e-bike merken in Nederland. QWIC heeft een sterk dealernetwerk en is nu klaar voor de volgende stap, het lanceren van een grote tv campagne voor consumenten. Deze campagne is van juli tot september te zien op alle grote tv-kanalen zoals NPO en RTL. 

Met deze campagne wil het e-bike merk bouwen aan een sterk consumentenvertrouwen en consumenten stimuleren om QWIC- dealers te bezoeken. Alle communicatie draait rondom het dealernetwerk waar QWIC te vinden is. Momenteel heeft QWIC een groot direct leverbaar aanbod van e-bikes en wil ze alle dealers ondersteunen door interesse te wekken in haar product. Met de slogan; 'met jouw QWIC is alles dichtbij', legt ze de nadruk op de mobiliteit van de elektrische fiets en op de aanwezigheid van meer dan 750 verkooppunten verspreid over Nederland, België, en Duitsland. 

De campagne gaat van start op de Nederlandse markt en zal zich later uitbreiden naar het buitenland, met als doel om zoveel mogelijk mensen te verleiden om de auto te laten staan, op de elektrische fiets te stappen en zo het CO2 verbruik te reduceren.

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties