Mysteryland heeft hoop op festivalzomer en kondigt weekender aan

Mysteryland houdt goede hoop dat het Floriadeterrein in Haarlemmermeer in het weekend van 27 t/m 29 augustus omgetoverd kan worden tot een magisch festivaltterrein. De organisatie kondigt vandaag de start van de kaarverkoop aan. 

 
Ruim 95% van Mysteryland’s trouwe bezoekers hebben gekozen het ticket van vorig jaar te behouden voor de 2021 editie. Voor de resterende tickets wil Mysteryland haar fans als eerste de kans geven om alsnog een kaartje te bemachtigen via een exclusieve pre-sale. Bezoekers kunnen zich hiervoor vanaf vandaag inschrijven via de Mysteryland website. Inschrijven kan t/m 21 februari 12:00.
  
Milan Raven, Managing Director van ID&T Events: “We leven heel erg toe naar het moment dat we weer samen met onze bezoekers het leven kunnen vieren. We beseffen dat het nog geen gelopen race is, maar met alle hulpmiddelen die de samenleving tot zijn beschikking heeft staan we er in ieder geval een stuk beter voor dan afgelopen jaar. We merken dat heel veel mensen weer smachten naar enige vorm van samenzijn en op zoek zijn naar een uitlaatklep, en waar kan dat beter dan op Mysteryland.
 
Mysteryland staat bekend als de klassieke afsluiter van de festivalzomer. Elk jaar treden meer dan 300 artiesten op uit verschillende genres, van house, deep-house, big room, bass, techno, trap, trance en minimal tot aan hardstyle, hardcore, R&B, latin en hip hop. Met meer dan 20 stages is er voor ieder wat wils. De kunstzinnige stages variëren van dansvloeren in de open lucht, tot enorme tenten die zich vullen met lasershows en state of the art geluid. Op zaterdag- en zondagavond wordt Mysteryland traditiegetrouw knallend afgesloten met legendarische eindshows vol vuurwerk op de Main stage en Q-dance stage.
  
De echte diehards kunnen hun festival weekend compleet maken door op de camping te verblijven. Campingbezoekers van Mysteryland krijgen een extra festivaldag op vrijdag  en kunnen langer door dan de rest tijdens de afterparties op het terrein. Ook is er een silent disco die tot in de late uurtjes doorgaat voor iedereen die er geen genoeg van kan krijgen. Voor de vroege vogels is er ochtendyoga op het campingplein en op de markt kan je je festivaloutfit laten pimpen en je haar stylen in de laatste trends.  
 
De inschrijving voor de exclusieve pre-sale gaat vandaag van start via mysteryland.nl/register. Registreren kan tot uiterlijk 21 februari 12:00. Mocht Mysteryland 2021 niet plaats kunnen

andere artikelen