Voor in de agenda: Museumnacht Amsterdam viert 20e jubileum op 2 november

0
museumnacht

Het is weer bijna tijd voor de leukste culturele nacht van Amsterdam: de Amsterdamse Museumnacht. Tijdens het 20-jarige jubileum op zaterdag 2 november openen 55 musea 's avonds en 's nachts hun deuren om een jong publiek op feestelijke en creatieve wijze te verbinden met musea.

Of het nou je eerste keer Museumnacht is of je twintigste, elke editie is uniek en wij kunnen het als jaarlijkse bezoeker weten. Het programma is elk jaar super veelzijdig, creatief en het barst van de leuke exposities, workshops en feestjes dat het echt ontzettend moeilijk is om een keuze te maken uit het enorme aanbod. Vorig jaar trad Roxeanne Hazes op in het Rijksmuseum, kon je je eigen tas ontwerpen in het Tassenmuseum, gaf Dj Isis een meditatie in de Grote Kerk,  vaarde je over een bootje door de grachten om Amsterdam in het donker te ontdekken en zo waren er nog honderd andere toffe activiteiten. Veel te veel leuks dus en daarom is het van belang dat je je van tevoren goed voorbereid, maar daarover geven je op deze website binnenkort meer tips. 

Het programma wordt donderdag 26 september bekend gemaakt en die ochtend start ook de kaartverkoop. Wees er op tijd bij want wij garanderen je dat dit je leukste museumbezoekje(s) van het jaar wordt!

Fotocredit: Nathan van Ewijk

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties

recept faye

Faye’s recept: Babi ketjap met paksoi

Varkensvlees is onder velen geen favoriet, maar voor dit gerecht wil je zeker een uitzondering maken. Babi ketjap is een culinaire klassieker uit de Chinees-Indonesische keuken. ...