Mondkapje kwijt? De Mask Chains van Sunny Cords zijn dé oplossing

Waar is m'n mondkapje nou weer gebleven? Inmiddels heb ik er al een stuk of twintig aangeschaft en elke krijg ik het op de één of andere manier telkens voor elkaar om 'm ergens achter te laten of te verliezen. Zoals laatst toen ik mijn sportlesje wilde halen, mijn mondkapje in mijn jaszak had gepropt en er bij de sportschool achterkwam dat ie eruit was gevallen. Gek word je ervan en ik denk dat ik lang niet de enige ben. Daar moet toch een oplossing voor zijn denk je dan? En jawel, die is er sinds het Australisch-Nederlandse merk Sunny Cords een mondkapjes-lijn heeft uitgebracht.

Een mondkapje aan een sieraad

Het merk dat bekend staat om haar populaire (zonne)bril-koordjes heeft nu ook speciale koordjes voor je masker ontworpen. En nee, dit zijn geen saaie koordjes. Dit zijn koordjes, nou ja eigenlijk zijn het sieraden, voor iedereen die er met mondkap probeert om er toch nog een beetje leuk uit te zien. De Mask Chains zijn er in drie verschillende kleuren, namelijk goud, zilver en rosé goud. Ook is er een keuze uit drie verschillende koordjes. Zelf heb ik de meest neutrale, de Chloé Mask Chain. 

Biologische linnen mondkapjes

Mocht je ook nog op zoek zijn naar een hip masker van goede kwaliteit dan kun je er ook een 100% biologisch linnen mondkapje bij bestellen in de kleuren zwart, kakigroen en lichtgrijs. Ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat het masker ontzettend lekker zit, ik blij ben met de kleur en het materiaal en de gouden ketting maakt dit mondkapje zelfs leuk om te dragen. Daarnaast is die ketting een enorme uitkomst want als je je van de een naar de andere winkel moet verplaatsen laat je 'm lekker aan je nek bungelen. Mocht je nog op zoek zijn naar een leuk Sinterklaas of Kerst-cadeau dan weet ik zeker dat je bff, zus of nicht hier heel erg blij mee maakt. 

Meer weten? Op Sunnycords.nl vind je alle prijzen, kettingen en mondkapjes 

andere artikelen