Moët & Chandon opent pop-up champagnebar in Krasnapolsky Amsterdam

Als we ergens geen nee tegen zeggen dan is het wel een goed glas champagne. Het is feestelijk, je krijgt er minder snel een kater van en het is gewoon ontiegelijk lekker. Moet je wel de juiste kiezen natuurlijk, maar dat is bij de Moët & Chandon champagnebar in het Krasnapolsky Hotel in Amsterdam geen probleem. Daar is alles op de kaart lekker en wij kunnen het weten want we komen net van de officiële opening vandaan. 

Tien verschillende champagnes per glas 

Bij The Champagne Room, zoals de champagnebar heet, staan tien verschillende unieke champagnes van Moët & Chandon, Ruinart en Veuve Cliquot op het menu. Allemaal per fles maar ook bij glas te bestellen. Wel zo fijn, als je alles wilt proeven en het enigzins betaalbaar wilt houden. Betaalbaar zijn ze zeker, want een glas Moët & Chandon heb je al voor 9,50 euro. Mocht je de rose variant (13 euro per glas) of de Veuve Cliquot extra brut ( onze grote favoriet en 19,50 euro per glas) willen proberen dan ben je weliswaar wat meer kwijt maar geloof ons: het is een sensatie voor je smaakpapillen. 

hallo

Goede  amuses zijn ook verkrijgbaar bij The Champagne Room. Op de kaart vind je welke bite (5 euro per stuk) bij welke champagne past. De gerechtjes zijn cecreeerd door Randy Karman die aan het roer staat van The White Room. Wat je kunt verwachten? Tonijn en gember, fazantrillette met cantharellen, kabeljauw met gekonfijte citroen, vongole en onze absolute favoriet: canneloni van eend met hazelnoot en knoflookmayonaise. YUM!

De champagnebar van Moët & Chandon is geopend vanaf woensdag 11 december in het Grand Café van NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky en is ideaal voor een date, een afzakkertje of als je flink wat te besteden hebt: een hele avond borrelen!

Adres: Dam 9, Amsterdam

andere artikelen