Miljuschka Witzenhausen organiseert culinair festival

Miljuschka Witzenhausen komt dit jaar voor het eerst met festival waarbij ze, hoe kan het ook anders, je meeneemt op een culinaire trip. Het weekend van 24, 25 en 26 mei wordt het recreatiegebied Bussloo in de Veluwe omgetoverd tot festival DiscoDip, het walhalla voor foodies.

Eten op DiscoDip

Op DiscoDip krijg je de kans om in Miljuschka’s eetbare wereld te stappen en alles te proeven wat Nederland op culinair gebied te bieden heeft. Uiteraard zijn alle eettentjes geselecteerd door Miljuschka herself en laat ze je kennis maken met haar favoriete lokale foodhelden, asian streetfood en zoete lekkernijen.

Drinken en dansen op DiscoDip

Als er iemand van het bourgondische leven geniet dan is het Miljuschka wel dus naast ontiegelijk veel eten zijn er ook cocktails, lokale ambachtelijke bieren en een bijzondere selectie wijnen uit de mooiste streken. Ook is er gedacht aan mensen die geen alcohol drinken. Voor hen is er van alles te ontdekken in de 0.0 hoek.

Wie zin heeft om na al die drankjes lekker los te gaan kan de heupen losgooien bij een dj of liveband.

Op kookles bij Miljuschka

Wat ons betreft de grootste reden om dit festival te bezoeken. Samen met Miljuschka ga je je handen uit je mouwen steken om net als haar een makkelijke maaltijd op tafel te kunnen zetten. Ook nodigt ze vrienden uit het vak uit die allerlei soorten workshops verzorgen, zoals broodbakken.

Ben je ook van de partij? Wij willen dit foodfestijn in elk geval niet missen!

Kaarten voor DiscoDip kosten 29,50 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via deze link.

 

andere artikelen