4 x festivals om de winter door te komen

De zomer én het festivalseizoen zijn alweer een tijdje achter de rug, maar niet getreurd. Ook in de winter zijn er een paar hele toffe festivalletjes die je zeker niet wilt missen. 

thuishaven

Wintercircus

Datum: Vanaf 18 november wekelijks op zondag en soms op zaterdag
Tijdstip: 13.00 tot 23.00 uur
Locatie: Thuishaven, Amsterdam
Genre: House & Techno
Line up: zie Facebook
Leuk om te weten: Van december tot en met maart kun je je weekend weer in stijl afsluiten bij het Thuishaven Wintercircus. De locatie, acts en ballonnen laten je voor een paar uur vergeten dat het buiten donker, grijs en koud is. Kaarten voor deze feestjes zijn vaak snel uitverkocht, dus wees er op tijd bij.

paradigm

Paradigm x ZeeZout Winter Parade 2019

Datum: Zaterdag 9 februari
Tijdstip: 14.00 tot 00.00 uur
Locatie: Het Zeefgebouw, Groningen
Genre: House & Techno
Line up: zie Facebook
Leuk om te weten: Paradigm en ZeeZout, twee van onze favoriete feestjes, hebben de handen ineengeslagen en organiseren voor het eerst samen een winters festival in het Zeefgebouw. Veel is er nog niet bekend, maar de organisatie kennende gaat het gegarandeerd een knallend feestje worden. 

Overwinteren

Datum: Zaterdag 23 februari
Tijdstip: 12.00 tot 23.00 uur
Locatie:  Riekerhaven, Amsterdam
Genre: House, Techno, Hitjes, Disco, Deephouse
Line up: zie Facebook
Leuk om te weten: De Riekerhaven wordt met Overwinteren voor het eerst omgetoverd tot een winters festival waar je echt allerlei muziekstijlen vindt, kan verdwalen tussen de kraampjes op de wintermarkt en kunt dansen in een iglo stage of bij het chalet podium. Overwinteren is voor iedereen die nog geen zin heeft om afscheid te nemen van de winter en een dagje lekker wilt buiten spelen is dit de place to be. 

geheime tuin

De Geheime Tuin Winterfestival

Datum: vrijdag 1 t/m zondag 3 maart
Tijdstip: 13.00 tot 23.00 uur
Locatie:  Een geheime locatie in Rotterdam
Genre: House, techhouse, techno, silent disco, 
Line up: zie Facebook
Leuk om te weten: Een winterfestivalletje dat we nog niet kennen, maar waar we ons qua programmering het meest op verheugen is de Geheime Tuin in Rotterdam. Het festival reist elke editie naar een nieuwe onontdekte locatie in de stad die geheel wordt omgetoverd tot een magisch tuinfeest. Een creatieve vrijplaats waar bezoekers een verrassende plek en programmering ontdekken met dans, theater, performance, muziek, workshops, exposities en meer. De locatie blijft – zoals de naam al verklapt – geheim. Pas vlak voor de opening wordt onthuld waar het festival deze keer plaatsvindt.

andere artikelen