Lunchtip: de Indolicious Platter van Mama Makan Amsterdam

De oplettende lezer weet dat we eerder al heel enthousiast schreven over Mama Makan in Amsterdam Oost, nadat we er vorig jaar de sunday boozy brunch mochten uitproberen. Die brunch is ideaal wanneer je alle tijd hebt en lekker wilt borrelen en bijkletsen met je vrienden en familie. Maar het restaurant biedt nu ook uitkomst voor mensen die minder tijd hebben om uitgebreid te lunchen. Voor hen, bijvoorbeeld zakenlui of mensen die tijdens de lunchpauze even buiten de deur willen eten, is er nu de Indolicious Platter; een uitgebreide lunch die binnen 15 minuten op tafel staat. Duurt dit langer? Dan krijg je de lunch cadeau!

De platter (15 euro p.p) bestaat uit een soep, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert en kan dagelijks wisselen. Alle gerechtjes worden op een ronde schaal in kleine porties geservereerd. Klein, maar precies goed genoeg voor de lunch. Wij kregen de soto madura soep, als starter gado gado en het hoofdgerecht was heerlijke malse lam. Het lichte dessert van fruit met kokos, dat erg goed smaakte na al deze sterke smaken, was een perfecte laatste gang van deze verrukkelijke lunch.

mama makan

Naast heerlijk eten heb je bij Mama Makan ook lekkere wijnen en cocktails, maar dat is misschien niet zo handig als je daarna nog moet werken dus daarvoor kan je natuurlijk altijd een keer aanschuiven bij de boozy brunch

Zin om je broodje kaas een keer te vervangen voor een heerlijke Indische lunch? Reserveer hier een plekje voor de Indolicious Platter. Binnenlopen kan natuurlijk ook gewoon. 

Adres: Spinozastraat 61, Amsterdam

andere artikelen