WAAR LUID JIJ 2020 IN? 5 X TOFFE FEESTJES IN AMSTERDAM

Oudejaarsavond blijft een dilemma en geeft een hoop stress. Want waar is het leukste feestje en krijg je je vrienden wel mee? Your Daily Life helpt je aan vijf toffe tips op 31 december en 1 januari waardoor je keuze hopelijk ietsje makkelijker wordt. 

Het Grote Nieuwjaarsfeest @ De Marktkantine

Gezamenlijk aftellen met al je vrienden inclusief vuurwerk, oliebollen, champagne, ballonnen en dj's als Gerd Janson, Carista, Pablo Discobar Soundsystemen Philou Louzolo doe je bij de leukste én gezelligste club van Amsterdam. De Marktkantine opent deze avond 3 zalen en één ding is zeker: het wordt een groot gekkenhuis!

Datum: Dinsdag 31 januari, 21.00 uur 
Locatie: De Marktkantine
Prijs: 44,25 euro

De Nieuw @ De School

De kelder van De School is de plek waar je tijdens de feestdagen lekker lang kunt doortrekken. Het nieuwe jaar wordt ingeluid onder leiding van dj's als Sandrien en Job Jobse. De deur achter je dichttrekken hoeft pas op 2 januari om 09.00 uur. Zorg er dus wel voor dat je nog een extra dagje vrij bent. 

Datum: Woensdag 1 januari, 14.00 uur
Locatie: De School 
Prijs: 28 euro

Breakfast is Burning @ Warehouse Elementenstraat

Tijdens Breakfast is Burning zie je ravers die hebben doorgehaald en mensen die nog even moeten opstarten omdat ze fris zijn opgestaan. Is helemaal niet erg, want na een aantal uurtjes dansen in de donkere loods op keiharde techno zit je zo weer met zijn allen op één lijn. 

Datum: woensdag 1 januari, 08.00 uur
Locatie: Warehouse Elementenstraat
Prijs: 29,50 euro

BRET: Family New Years Afterhours

Heb je absoluut geen zin om naar huis te gaan? BRET, naast station Sloterdijk, staat bekend om de aller leukste, intieme afterpartys. Je moet er wel even een stukje voor fietsen, maar wij beloven je dat je daar geen spijt van krijgt. 

Datum: woensdag 1 januari 8.00 uur
Locatie: BRET
Prijs: 25 euro

Slapfunk & VBX present: New Years Day

De feestjes van Slapfunk Records en VBX ken je misschien van hun fijne en intieme feestjes in BRET. Dit keer slaan ze hun handen opnieuw ineen en organiseren ze een middag/nacht in de nieuwe Amsterdamse club Lofi. Het perfecte feestje wanneer je oudejaarsavond wilt vieren, tussendoor thuis even wilt opladen en weer door wilt op 1 januari. 

Datum: woensdag 1 januari 17.00 uur
Locatie: Lofi
Prijs: 25 euro

andere artikelen