Loveland Festival terug in Sloterpark met weekender

Na een succesvolle uitverkocht editie vorig jaar is Loveland Festival deze zomer terug met een weekender. Op 10 en 11 augustus komen in het Sloterpark in Amsterdam de internationale top uit de house en techno twee dagen lang draaien. In totaal sieren onder anderen Carl Cox, Solomun, Marco CarolaMaceo Plex, Maya Jane Coles en Stephan Bodzin de line-up. 

In totaal treden er meer dan zestig acts op verspreid over zes stages. Nieuw op Loveland is de 909 stage, gehost door Loveland's eigen 909 Festival. Dit concept focust zich op het pure techno en house geluid. Ook nieuw is de Nest Stage, een podium waar je Nederlands talent kan bewonderen. 

Het festival staat overigens niet alleen bekend om een steengoede line-up. Ook de decoratie zal deze editie weer spectaculair zijn en grootster dan ooit. Zoals elk jaar wordt gekozen voor een stijl en aankleding die het festival op laat gaan in het groen van het Sloterpark. En bij het vallen van de avond krijgt het terrein door de kleurrijk verlichte bomen weer een volledig andere aanblik.

Weekend en dagkaarten voor Loveland Festival zijn via deze link vekrijgbaar. Benieuwd naar de volledige line-up? Klik hier

 Lees ook:
Dit zijn de festival die je deze zomer niet mag missen

Fotocredit: Loveland – Brian Lubking 

andere artikelen