Met deze feestjes kom je de kerstdagen wel door

De kerst komt er weer aan en dat betekent heel veel eten, drank en extra calorieën. Gelukkig kun je na het kerstdiner op genoeg feestjes terecht om die extra kilo's er weer af te dansen. Dus houd je je glitterpak/jurk lekker aan en ga los op een van deze toffe kerstfeestjes. 

De Winterparade
Waar: RAI, Amsterdam
Wanneer: 21 december t/m 1 januari
Website: www.winterparade.amsterdam
Extra info: De Winterparade is de place to be voor alle kerstfanataten. Hier ervaar je het ultieme kerstgevoel met de lekkerste hitjes, een schaatsbaan, oliebollen, poffertjes en een gigantisch hoog reuzenrad. In de avonduren (tussen 17.00 en 01.00 uur) gaat het dak eraf en worden er feestjes zoals 90's NOW en Terug Naar Toen georganiseerd. 

Felix@Sexyland – Het Grote Kerstmisverstand

Waar: Sociëteit Sexyland
Wanneer: 24 december (16.00 -19.30 uur)
Website: Facebook 
Extra info: Trek je lelijkste kersttrui aan en kom tussen 16.00 en 19.30 uur borrelen, crynisch tekstborduren, kerstliedjes zingen of speel mee met de zeer serieuze sjoel- en quizcompetitie. 

Xmas Night @ Paradiso

Waar: Paradiso, Amsterdam
Wanneer: 24 december
Website: Facebook
Extra info: Ons favoriete urban feestje! Bij Boss kun je de kerstdagen inluiden met oldschool hiphop & r&b. Denk bijvoorbeeld aan Aaliyah, Ginuwine en Usher. Maar uiteraard zullen er ook een aantal kerstsongs voorbij komen. 

Chin Chin Christmas Madness

Waar: Chin Chin Club, Amsterdam
Wanneer: 24 december
Website: Facebook
Extra info: Deze club, die begin dit jaar haar deuren opende, wordt omgetoverd tot een en al Christmas madness. Deze nacht hoor je alle bekende kerstliedjes voorbij komen samen met de lekkerste R&B, 90's, disco en househitjes. 

Shelter Christmas Special 

Waar: Shelter, Amsterdam
Wanneer: 26 december
Website: Facebook
Extra info: Voor de mensen die niks hebben met Mariah Carey kunnen naar de Shelter. Daar waan je je niet in kerstachtige sferen maar kom je in een wat duistere wereld terecht. De line-up: Interrference, Legowilt (live) en De Sluwe Vos.  

The Chicago Christmas Show x Desperados

Waar: Chicago Social Club, Amsterdam
Wanneer: 26 december
Website: Facebook
Extra info: Na drie dagen eten kun je wel wat beweging gebruiken en bij dit feestje weet je zeker dat je niet stil staat. Laat je kerstoutfit dus aan en kom naar de Soos waar de lekkerste R&B, disco en house hitjes worden gedraaid. 

andere artikelen