De leukste feestjes met bevrijdingsdag in Amsterdam

Een paar dagen na Koningsdag staat er alweer een nieuwe feestdag voor de deur die minstens net zo leuk is: Bevrijdingsdag! De ervaring leert dat de leukste festivals snel zijn uitverkocht, daarom hebben wij nu al een lijstje gemaakt van de tofste feestjes zodat je nog op tijd bent om een kaartje kan kopen.

13131632_877141245749066_3780056692996465344_o

Vrijland

Locatie: Blijburg aan Zee, Amsterdam
Tijdstip: 12.00 – 20.00 uur
Line-up:  Onder anderen De Sluwe Vos, Juan Sanchez, Tsepo, Hef en Legowelt
Ticket: Kaarten kosten 37,75 euro per stuk en zijn hier verkrijgbaar
Leuk om te weten: Het gezelligste festival op deze feestdag is wat ons betreft Vrijland. De muziek is lekker gevarieerd en zo dus ook het publiek. Het feest vindt ook dit jaar weer plaats op onze favoriete Amsterdamse festivallocatie Blijburg aan Zee. Zon, 'zee', strand, muziek en leuke mensen. Wij kunnen niet wachten!

amsterdams verbond

Het Amsterdamse Verbond

Locatie: Tuinen van West, Amsterdam
Tijdstip: 12.00 – 23:00
Line-up: Onder anderen De Jeugd van Tegenwoordig, Jonna Fraser, Benny Rodrigues & Michel de Hey, Dj Irwan
Ticket: Kaarten kosten 34,50 per stuk en zijn hier verkrijgbaar
Leuk om te weten: Na Vrijland hét feestje waar je met Bevrijdingsdag wilt zijn! Ruim vijftig verschillende dj's, verdeeld over zeven stages, komen naar de Tuinen van West om samen met jou de vrijheid te vieren. Ook dit festival is qua muziek lekker gevarieerd; van hiphop, r&b tot elektronische muziek.

Music On Festival

Music On Festival

Locatie: Meerpark, Amsterdam
Tijdstip: 12.00 – 23:00
Line-up: Onder anderen Miss Kittin, Marco Carola, OXIA en Apollonia
Ticket: Kaarten kosten 43,68 per stuk en zijn hier verkrijgbaar
Leuk om te weten: Nadat Marco Carola vorig jaar zijn eerste outdoor festival organiseerde, keert hij dit jaar terug met zijn Music On Festival. Ditmaal is het twee dagen feest. Wat je kunt verwachten? Internationale namen verdeeld over twee stages, wat het festival dus lekker intiem houdt. 

click

Click x Het Vrije Westen

Locatie: Westergasfabriek, Amsterdam
Tijdstip: 12.00 – 05:00
Line-up:  Onder anderen Anil Aras, Boris Werner en Stefano Richetta
Ticket: Overdag gratis entree. Na tienen gaat het feestje door in de Westerunie, waar je 15 euro voor een kaartje betaalt. 
Leuk om te weten: Het festival begint buiten met gezellige discohitjes om iedereen in de sfeer te krijgen. Vanaf 17.00 uur zal het elektronischer worden en zullen de dj's ervoor zorgen dat je nog lang niet naar huis wilt. Dat hoeft overigens ook niet, want dit feestje gaat door tot diep in nacht. 

andere artikelen