Word een Italiaanse keukenprins(es) en doe mee aan Pasta Night Live van Peroni

Voor de pandemie bestelde ik zo'n twee keer per week mijn avondeten via Thuisbezorgd of at ik buiten de deur eten. Toen ik tijdens de eerste lockdown als freelancer ineens een stuk minder werk had en dus meer tijd had ben ik mezelf gaan leren koken. Uiteraard kon ik wel wat simpele gerechtjes maken, maar als bourgoundiër vond ik het nu wel tijd voor het echte werk. Na een jaar oefenen heb ik de smaak helemaal te pakken, haal ik nauwelijks meer af en kan ik wel stellen dat lekker koken echt één van mijn grootste hobby's is. Zo heb ik inmiddels ook al twee kookclubjes met vrienden want koken met en voor anderen is toch wel het allerleukste. 

Omdat we in deze lockdown allemaal wel wat gezelligheid kunnen gebruiken én een culinaire maaltijd, organiseert restaurantketen 'Spaghetteria' in samenwerking met het Italiaanse biermerk Peroni op donderdag 29 april voor slechts één avond 'Pasta Night Live'. Tijdens deze interactieve cookalong leer je koken als een echte Italiaan. Chef Gianluca Curto zal je in geuren en kleuren vertellen en laten zien hoe je zijn befaamde recept van verse pappardelle met aspergepesto, gekonfijte tomaten en en… mijn favoriet:' burrata' in elkaar knutselt. 

JILT.STUDIO_PERONI_A0A3450

Heb je zin in een avondje koken met vrienden? Trommel dan je leukste vrienden op voor deze online kookcursus waarbij je alle ingrediënten van tevoren thuisgestuurd krijgt. Inclusief overheerlijke Peroni biertjes, die er perfect bij matchen. Ga voor reserveringen snel naar deze website en maak kans om één van de 100 plaatsen te bemachtigen.

andere artikelen